MFW: Folytatódnak a magyar lányok sikerei, most Milánóról számolunk be

2013.szeptember.27.

Ezúttal is az Attractive kiválóságai okozták a legnagyobb örömöt számunkra, hiszen a New York-i divathét irigylésre méltó teljesítménye után Vanessa Axente Milánóba repült olyan tervezők fittingjére, mint Gucci, Fendi vagy Versace. Ebben a szezonban először vonulhatott fel a karrierét egekbe repítő Pradán kívül mások kifutóján is, hiszen a mi legnagyobb örömünkre három szezon után - bár bebiztosított helyen, de - nem exkluzívként szerepelt Miuccia Pradánál. A közben ötödik Vogue címlapját Berlinben kipipáló Vanessa utoljára Jil Sander bemutatóján vonult végig, ahol szokatlanul egy mélyen dekoltált fekete estélyit párosítottak össze lapos, ezüst oxford cipőkkel. Mind az öt show-nak megvolt a maga varázsa: Gucci káprázatos flittereivel gazdagon díszített áttetsző fekete ruhája, Fendi rafinált kiegészítői, Versace végtelenített lábai és a tipikusan feketés Donatella-smink szemkiemelő ereje, vagy Prada graffitis szemei és úttörő feminista motívumokhoz a kilencvenes évekbe visszanyúló kollekciójának bemutatása Britney Spears Work Bitch című számára mind-mind meghatározó és szeretett elemei voltak a nőiességet piedesztálra emelő olasz hétnek.

Axente Vanessa - Versace
Axente Vanessa - Versace

A kifutós fotókat az alábbi galériában találod:

A magyar nőiesség képviselésében Luca Adamik is fontos szerepet játszott, hiszen többek közt személyes kedvence, az idén harmincadik szülinapját ünneplő Moschino show-n mutathatta be újra legjobb járását, ahol Franco Moschino ünneplése mellett a fő téma a rossz kislány-jó kislány viszonyának boncolgatása volt. Természetesen Luca good girlként sétált végig Franco kedvenc számaira Gloria Gaynor előadásában olyan modell legendák mellett, mint Pat Cleveland vagy Gisele Zelauy, párja pedig a divathetek sztármodellje, Daiane Concerato volt. Hatos listáján Kristina Ti megnyitása mellett a modellből fiatal divattervezővé avanzsált Stella Jean nevével is találkozhatunk, ahol kellemes meglepetésként összefutott a szintén magyar, de főleg Milánóban tevékenykedő Szénási Edinával (OMG)! Hazai szépségek találkozására került sor Aigner arany pigmentben és kiegészítőkben fürdő backstage-jében is, ahol a korábban már Milánó és Párizs kifutóit is kipróbáló Kálmán Petra (VM) társaságát élvezhette. Végül, de nem utolsó sorban a szakmával most ismerkedő Simon Janka (OMG) futott be Sergei Grinko babakékkel kiemelt fehér csodájában, majd a vele ellentétben már rutinosan mozgó korábbi Armani kedvenc, Molnár Csilla mutatta meg kirobbanó formáját Roccobaroccónál, akit legutóbb Veronában láthattunk az Intimissimi téli bemutatója kapcsán.

Rendkívül érdekes egyébként, hogy ha figyelemmel követjük büszkeségeink menetelését, azt is megtudhatjuk egyből, hogy milyen trendszínekre és fazonokra számíthatunk tavasszal! Utolsó összefoglalómat legközelebb a Paris Fashion Week után olvashatjátok, ahol jelenleg nyolc esélyes modellünk tesz meg mindent azért, hogy büszkék legyünk rájuk! Remélem pezsgőbontás lesz a vége, ne maradjatok le semmiről!

A backstage-képekért ide kattints:

MFW: Folytatódnak a magyar lányok sikerei, most Milánóról számolunk be Mádi Virág blogger a milánói Fashion Weekről készített összegzést. Adamik Luca - Krizia Axente Vanessa - Versace

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói