Miami Heat, azaz így zajlott a Swim Week Miamiban

2019.július.22.

Réka a SHOPPING IS CARDIO szerzője idén ott volt a Miami Swim Week-en, ahonnan láthattátok is a tudósításait Instagram profilunkon. Réka most összefoglalta nekünk az élményeit!

Július és nyár, ez éppen a holtszezon itt Floridában, hisz nagy a hőség és a páratartalom… Ám van egy alkalom, amikor még inkább felpezsdül az amúgy is forró levegő, ez pedig nem más, mint a Swim Week!

A Chanel új vezetőjének feladata forradalmi

A Chanel új vezetőjének feladata forradalmi

Csak is ez az, ami miatt örülök, hogy idén nem látogattam haza Magyarországra. Tavaly otthon töltöttem a nyarat, ezért sajnos a Swim Week kimaradt. Idén ezért is fokozott energiával és kedvvel "ugrottam fejest" az eseményekbe.

Florida közkedvelt turista- és üdülőparadicsom, ahol Miami Beach mindig is a fürdőruha-biznisz központja volt. Gondoljunk csak bele, milyen sok bikini-márka éppen itt fotózza a katalógusait; és valljuk be, az elmúlt években gomba módra elszaporodtak errefelé a fürdőruha-tervezők is. (Már lassanként több van belőlük, mint a modellekből.)

Idén még több meghívást kaptam, mint korábban, nem volt egyszerű összeállítani a napirendemet. Volt olyan nap, hogy nyolc különböző bemutatón és prezentáción vettem részt. De mielőtt belekezdenék ezek ismertetésébe, kérdezhetné valaki - aki még nem hallott róla - hogy mi is ez a Swim Week?

Megváltoztatják a világot: 6 forradalmi divatmárka, amit imádni fogsz

Megváltoztatják a világot: 6 forradalmi divatmárka, amit imádni fogsz

Nos, ebben a néhány napban minden fürdőruha márka, amely egyáltalán számít, itt képviselteti magát, és kiállítja, bemutatja jövő évi kollekcióját a buyereknek, akik a világ legkülönbözőbb pontjairól érkeznek, hogy bevásároljanak az üzletek számára.

Ami a nagyközönségnek és nekünk is leginkább érdekes, az nem más, mint a divatbemutatók sora. Ezeket sok-sok helyszínen bonyolítják le, szerencsére a legtöbbnek South Beach ad otthont, így nem kell túl sokat utazgatni napközben. Minden úgy zajlik, mint a hagyományos divathéten, csak itt úgynevezett resort kollekciók és fürdőruhák kerülnek bemutatásra. Több nagyobb cég is szervez show-kat, de a legkomolyabb és legnagyobb márkákat, tervezőket, a celebeket és a bloggereket a Paraiso Miami Beach prezentálja!

Jelentem, mára sikerült kihevernem az elmúlt hét fáradalmait, úgyhogy váltig állíthatom: jövőre ugyanitt!

Jöjjenek is a kedvenc rendezvényeim képek formájában.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói