Mihalik Enikő 11 feledhetetlen divatkampánya

2017.május.11.

Szinte napra pontosan 8 évvel ezelőtt szerepelt először magyar lány a GLAMOUR magazin címlapján.

Nem volt kérdés, hogy melyik modell lehet méltó arra, hogy megkezdje a sort, és debütáljon a magyar kiadás borítóján. Nem lehetett kérdés, hiszen Mihalik Enikő akkoriban az egyik legfoglalkoztatottabb arc volt a divatvilágban, szerepelt Gucci kampányban és a legnagyobb népszerűségnek örvendő divatmagazinok címlapján pózolt, olyanokén, mint a Vogue, a W, vagy éppen a Numéro. A világ leggyönyörűbb modelljeit felvonultató Pirelli naptárban is szerepet kapott. Ha mindez nem lett volna elég, akkor a GLAMOUR magazin olvasói őt választottak a Women of the Year történetének első szavazásán Az év modelljének.

Mihalik Enikő a 2010-es években a francia Vogue egyik legkedvesebb modellje volt:

Az akkor 22 éves szépség ezt követően több alkalommal is szerpelt a magazinunkban, legutóbb például éppen a májusi lapszámban találkozhattatok vele, amikor divattervezői debütálásáról beszélgettünk vele. Mihalik Enikő modellként ma már veteránnak számít, de a Visage békéscsabai szépségének népszerűsége töretlen, most például a Coca Cola reklámjain láthatjuk országszerte a plakátokon.

Láttad már? 17 alkalom, amikor Mihalik Enikő még a Playboy fotóinál is szexibb volt

Sok minden változott az elmúlt nyolc évben, de egy valami biztosan nem, most is éppúgy csodáljuk a szépségét, a kitartását, a munkabírását, a szakma iránti alázatát, mint akkor, amikor először dolgoztunk vele. Mihalik Enikő igazi példakép, isten éltesse!

Ez is érdekelhet

Silan: az igazán puha és illatos ruhák titka

Silan: az igazán puha és illatos ruhák titka

G-Szex

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban