18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Miranda Kerr csupán térdzokniban a férfimagazin címlapján

2014.március.31.

Miranda Kerr sosem tartozott a szégyellős, visszafogott modellek közé. Hogy is tehetné, hiszen a világ egyik legkeresettebb modellje, aki nem mellesleg a világ egyik legszexibb márkájának volt az arca, ráadásul a világ egyik legsármosabb pasijának a (volt) felesége.

Miranda Kerr
Fotó: MarioTestino/GQ

A szupermodell a májusi angol GQ hasábjain megmutatja, hogy miért döglenek érte a férfiak, és miért imádják, illetve akarnak hozzá hasonlítani nők milliói. A Victoria's Secret dögös ex-angyalkája a férfi stílusmagazinban igencsak ledér fotósorozatban szerepel, és ahhoz mérten szókimondó interjút is adott a lapnak.

Miranda Kerr elárulja, hogy amióta Orlando Bloommal szétváltak, kevesebbet szexel, és ez az alakján is meglátszik, ugyanis nem olyan tónusos a teste. Ennek ellenére nem az egyéjszakás kalandok híve, sőt azt is megtudtuk, hogy Orlandónak félévet (!) kellett várnia, míg pusztán megcsókolhatta az ausztrál szépséget. A modell ennek kapcsán a randizásról is beszél, ami nyilvánvalóan nem megy könnyen neki, hiszen olyan ajánlatokat kapott, melyeket "a filmekben sem láthattunk". Ettől függetlenül, a szupermodell nem sietteti a szerelmet, kihasználja szabadidejét, és ismét megismeri önmagát, miközben próbálja a legtöbbet kihozni az életéből.

Nos, Mario Testino biztosan kihozta a legtöbbet Miranda Kerr testéből, hiszen éppen csak egy-egy térdzokniban vagy áttetsző atlétában fotózta a GQ májusi számához.

Görgess lefelé, ahol megtalálod a modell további fülledt, szexi fotóját a férfimagazinból:

Ez is érdekelhet

Megan Fox rövidre vágatta a haját, szőke lett, és mintha teljesen új nő lenne

Megan Fox rövidre vágatta a haját, szőke lett, és mintha teljesen új nő lenne

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói