Miranda Kerr félmeztelenül a Harper´s Bazaar címlapján

2015.január.9.

Miranda Kerr 13 éves kora óta megállíthatatlan, ennek meg is volt az eredménye, nem hiába nőtte ki magát az egyik legkeresettebb és legközkedveltebb modellé az elmúlt években.

Miranda Kerr
Fotó: TerryRichardson/Harper´s Bazaar

Az ausztrál szépség a Harper's Bazaar februári címlapján igéz mindenkit lefegyverző mosolyával és őzike szemeivel, és nem utolsó sorban félmeztelenül!

A 31 éves szupermodell azonban nemcsak csillogó karrierjének köszönhetően szerepel állandóan a médiában, hanem amióta elvált a szívdöglesztő Orlando Bloomtól, a szerelmi életével is folyamatosan foglalkozik a sajtó. Szóba hozták már Justin Bieberrel, de Tom Cruise-zal is. Arról, hogy ezekből mi igaz, csak nagyon sejtelmesen nyilatkozik Miranda Kerr. Azt viszont határozottan kijelentette, hogy egyáltalán nem keres most párkapcsolatot, minden szabadidejét kisfiának szenteli. Nem beszélve többmilliós Instagram-követőinek a folyamatos szórakoztatásáról.

A Harper's Bazaar interjújából azt is megtudtuk, hogy a modell Nicolas Ghesquiére-t tartja divatkarrierje elindítójának, mely gyereke, Flynn születésével egy időben kezdődött: "Ő valóban hitt bennem egy olyan világban, ahol nagyon sokan nem. Ha egy bizonyos kategóriában elindulsz, akkor könnyen benne is ragadsz. Én inkább a kereskedelmi, reklám vonalban kezdtem, és sokszor nehéz átevezni a másik irányba" – mesélte.

Az amerikai divatlap címlapjára és a magazin hasábjaira nem más fotózta a modellt, mint a divatfotósok fenegyereke, Terry Richardson. Miranda Kerr pedig hozta a tőle megszokott játékosságot és bájt a közelgő tavaszi szezon legszexibb darabjaiban.

Kattints és nézd meg a fotókat:

Miranda Kerr félmeztelenül a Harper´s Bazaar címlapján A 31 éves szupermodellnek csak a csillagos ég jelenti a határt. Megállíthatatlan.

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke