Mix & match trükkök kerekded lányoknak

2013.január.11.

Gyermekként a szüleimtől és nagyszüleimtől tanultam az alapvető öltözködési fortélyokat. Emlékszem, mamám mindig beletörődő fejrázással nyugtázta a szárnypróbálgatásaimat. Édesanyám szintén sokszor felhívta a figyelmemet a mindenki által igen jól ismert "öv+táska+cipő" harmóniára, és vérre menő csatákat vívtunk az üzletekben az aktuális trendek miatt. Tény, hogy az esetek többségében nekik volt igazuk, ugyanis hol tudtam én még akkor, hogyan kell a minták és színek világában harmóniát teremteni?

Gabi Gregg tudja, hogyan keverje stílusosan a mintákat
Gabi Gregg tudja, hogyan keverje stílusosan a mintákat

Ma már mondhatni minden szabályt elfelejthetünk, a kinézetünknek csak a képzelet szabhat határt. Az üzletek kínálata és a világhálón fellelhető töménytelen képanyag egyszerre szolgálnak alapul és inspirációul. Számomra ez egy végeérhetetlen játékot ígér, remélem, ti is élvezni fogjátok. Íme néhány ötlet és tipp!

1. Minták keverése
A legalapvetőbb és legkönnyebb keverési mód. Plus size lányok figyelmébe ajánlom a csíkos vagy pöttyös minták együttes alkalmazását, csodálatos sziluettet kölcsönöz. Merészebbek a geometria mintákat is párosíthatják mondjuk virágmintákhoz. Gabi Gregg csinos szettjeit mindig irigykedve figyelem.

2. Anyagok keverése
Minden fast fashion üzlet két anyaggal van tele tömve 1-2 éve, ez pedig a csipke és a bőr. A csipke önmagában elegáns, de egy bőrdzsekivel vagy egyéb bőr kiegészítőkkel hétköznap is hordhatóvá tehettek egy ruhát például. A méretünkben a H&M+, F&F és C&A üzletekben kapható csipkeruha.

3. Stílusok keverése
Ehhez nem sokat fűznék hozzá, csupán annyit, hogy személy szerint a pulóver+szoknya+magassarkú outfittel bármikor őrületbe kergethettek. Tudom nagy trend idén, de ezt kérlek benneteket plus size lányok, ne tegyétek. Más dolgokkal könnyedén elérhetitek a kívánt hatást, nézzétek csak meg Stephanie Zwickyt! A selyem virágmintás nadrág és a szegecses bakancs önmagában is sikkes, a kiegészítők pedig csak dobnak az egészen. Imádom.

Stephanie Zwicky stíluskavalkádja

Kövessétek Gergely Judit blogját a facebookon is, kattintsatok!

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!