Modellblog: Casting, fitting és kezdődhet a show!

2012.szeptember.6.

Bogár Niki (@Visage) múlt héten New Yorkból küldte legfrissebb blogbejegyzését. Most sincs ez másként, annyi különbséggel, hogy egyre nagyobb a hajtás a szeptember 5-én kezdődő New York Fashion Week miatt. Niki tegnap már ott is volt egy prezentáción, és mára is van programja. De lássuk előbb, mi történt az elmúlt héten:

Augusztus 30.: A tegnapi napom nem úgy indult, ahogy terveztem, de ez nem lep meg igazán, sokszor előfordult már. Marissa Webb smink-haj tesztjére mentem, 9:45-ös időpontot küldött az ügynökségem előző nap, ott is voltam időben. Viszont Marissa és a kis csapata eléggé meglepődött, mikor megláttak, ugyanis csak 10.45-re kellett volna mennem, valamilyen kommunikációs hiba történt. De jobban is jöttem ki a dologból, mert elsiettem egy castingra, majd vissza, felpróbáltam még egy-két outfitet a jövő heti show-ra, majd megérkezett a Bobbi Brown sminkes csapat is, illetve a fodrász. Semmi őrület nem lesz a külsőnkben, de ez ugye egyelőre nem publikus. :)

Nagyon élveztem, hogy ott tölthettem a reggelt, szeretem Marissa irodáját, kellemes a hangulat, mindenki figyelmes és emberséges, annak ellenére, hogy egy nagy figyelmet kapó tervezőnőről van szó, nincs semmi allűrje, segít az öltöztetésben, maga bonyolítja le az e-mailezéseket az ügynökökkel, személyesen gondoskodik mindenki igényéről, csodálatos személyiség.

De ezután folytatódott a castingolás, bár ez egy könnyű nap volt, öt délutáni találkozóval. Gyorsan is végeztem velük, és maradt egy két órás szünetem. Hazajöttem, kicsit kikapcsoltam, lementem a Houdson partjára, mindig itt vagyok, ha van egy kis szabadidőm, imádom nézni a naplementét, vagy az éjszakai fényeket, a közelgő vihart, a szikrázó eget, mindig másmilyen. Szóval egy kicsit újratöltődtem, nem siettem, az utolsó castingom 17 és 18 óra közt volt, és 20:00-tól pedig az ügynökökkel vacsoráztunk. Nem siettem, nem akartam hamar ott lenni, úgyis ráérek, gondoltam.

Kígyózó sorok

17:10-kor azért mégis ott voltam, és hatalmas meglepetés fogadott egy hatalmas sor képében. A casting a második emeleten volt, és végig a lépcsőn, egészen az utcán kígyózva állt a sor.... De gondoltam, úgyis van időm, nagyon nyugodt hangulatomban voltam. El is telt az idő, szerencsére viszonylag gyors casting volt.

Start!

Az ilyen castingoknál szoktak amúgy megjelenni a promoterek, szép autóval, hangos zenével... Kiráz tőlük a hideg. És ajánlgatnak a lányoknak ingyen vacsorát ingyen bulival ingyen fogyasztással ingyen taxival... Soha sem beszélek többet velük annál, hogy kösz, engem ez nem érdekel, de vannak modellek, akik kiugranak a sorból, és nagy örülve köszönnek nekik, jajj de jó, hogy itt van, mikor lesz a következő buli, stb.

A bookereimmel (Ford)

Én inkább az ügynökeimmel és a Ford többi lányával együtt mentem vacsorázni. Jól éreztem magam, sokat beszélgettünk, sok mindent megtudtam a többiekről, amit eddig nem. Igazán örülök, hogy ők a bookereim, csodás csapat, csakúgy mint a párizsi Ford, vagy az anyaügynökségem, a Visage. :)

Ma még nem tudom mi vár rám, be kell menni az ügynökségre, ott adják át a napi tervet.

Tanya Taylor prezentáció

Ez is érdekelhet

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő