Modellblog: Casting, fitting és kezdődhet a show!

2012.szeptember.6.

Bogár Niki (@Visage) múlt héten New Yorkból küldte legfrissebb blogbejegyzését. Most sincs ez másként, annyi különbséggel, hogy egyre nagyobb a hajtás a szeptember 5-én kezdődő New York Fashion Week miatt. Niki tegnap már ott is volt egy prezentáción, és mára is van programja. De lássuk előbb, mi történt az elmúlt héten:

Augusztus 30.: A tegnapi napom nem úgy indult, ahogy terveztem, de ez nem lep meg igazán, sokszor előfordult már. Marissa Webb smink-haj tesztjére mentem, 9:45-ös időpontot küldött az ügynökségem előző nap, ott is voltam időben. Viszont Marissa és a kis csapata eléggé meglepődött, mikor megláttak, ugyanis csak 10.45-re kellett volna mennem, valamilyen kommunikációs hiba történt. De jobban is jöttem ki a dologból, mert elsiettem egy castingra, majd vissza, felpróbáltam még egy-két outfitet a jövő heti show-ra, majd megérkezett a Bobbi Brown sminkes csapat is, illetve a fodrász. Semmi őrület nem lesz a külsőnkben, de ez ugye egyelőre nem publikus. :)

Nagyon élveztem, hogy ott tölthettem a reggelt, szeretem Marissa irodáját, kellemes a hangulat, mindenki figyelmes és emberséges, annak ellenére, hogy egy nagy figyelmet kapó tervezőnőről van szó, nincs semmi allűrje, segít az öltöztetésben, maga bonyolítja le az e-mailezéseket az ügynökökkel, személyesen gondoskodik mindenki igényéről, csodálatos személyiség.

De ezután folytatódott a castingolás, bár ez egy könnyű nap volt, öt délutáni találkozóval. Gyorsan is végeztem velük, és maradt egy két órás szünetem. Hazajöttem, kicsit kikapcsoltam, lementem a Houdson partjára, mindig itt vagyok, ha van egy kis szabadidőm, imádom nézni a naplementét, vagy az éjszakai fényeket, a közelgő vihart, a szikrázó eget, mindig másmilyen. Szóval egy kicsit újratöltődtem, nem siettem, az utolsó castingom 17 és 18 óra közt volt, és 20:00-tól pedig az ügynökökkel vacsoráztunk. Nem siettem, nem akartam hamar ott lenni, úgyis ráérek, gondoltam.

Kígyózó sorok

17:10-kor azért mégis ott voltam, és hatalmas meglepetés fogadott egy hatalmas sor képében. A casting a második emeleten volt, és végig a lépcsőn, egészen az utcán kígyózva állt a sor.... De gondoltam, úgyis van időm, nagyon nyugodt hangulatomban voltam. El is telt az idő, szerencsére viszonylag gyors casting volt.

Start!

Az ilyen castingoknál szoktak amúgy megjelenni a promoterek, szép autóval, hangos zenével... Kiráz tőlük a hideg. És ajánlgatnak a lányoknak ingyen vacsorát ingyen bulival ingyen fogyasztással ingyen taxival... Soha sem beszélek többet velük annál, hogy kösz, engem ez nem érdekel, de vannak modellek, akik kiugranak a sorból, és nagy örülve köszönnek nekik, jajj de jó, hogy itt van, mikor lesz a következő buli, stb.

A bookereimmel (Ford)

Én inkább az ügynökeimmel és a Ford többi lányával együtt mentem vacsorázni. Jól éreztem magam, sokat beszélgettünk, sok mindent megtudtam a többiekről, amit eddig nem. Igazán örülök, hogy ők a bookereim, csodás csapat, csakúgy mint a párizsi Ford, vagy az anyaügynökségem, a Visage. :)

Ma még nem tudom mi vár rám, be kell menni az ügynökségre, ott adják át a napi tervet.

Tanya Taylor prezentáció

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!