Művészi aktvideó a várandós Ebergényi Rékával

2012.november.1.

Különleges divatvideóval készül Éder Krisztián (SP) és a Visage Management a november 8-10. között megrendezendő Fashion Video Festivalra. A "Mother Nature" címet viselő kisfilm novemberi címlaplányunk, a várandós Ebergényi Réka főszereplésével készült.


A fesztivál idei témája a kémia/alkímia volt, erre építette fel koncepcióját Éder Krisztián is. A terhesség hatásai a női testre, szellemre és lélekre egyaránt végletesek. A hirtelen hangulatváltások, az öröm és a bánat, a hisztik, a falánkság és a rosszullét mind-mind karakteres jellemzői az adott időszaknak. A kisfilm az esztétika oldaláról közelítve mutatja be egy topmodell érzéseit és tudatalattiját a nyolcadik hónapban – olvasható a fashion video leírásában.

Ebergényi Réka \ (aki a GLAMOUR novemberi számának címlaplánya ), meztelenül is látható lesz majd a művészi aktvideóban, amelyről több részletet egyelőre nem árulhatunk el, de Krisztián a GLAMOUR Online rendelkezésére bocsátott néhány kockát, így nálunk láthattok először részletek a kisfilmből. (A teljes videó először a Fashion Video Festivalon látható majd, amelyre ide kattintva nyerhettek VIP jegyet. )

A film a fiatal fotós első önálló kiállításának részét képezi, amely a Mainstream címet kapta. Ezt november 15. és december 14. között tekinthetik meg az érdeklődők a VAM Design Centerben (1061 Budapest, Király utca 26.).

Kattintsatok a kisfilmből kivágott képkockákért, majd ha még nem tettétek, szerezzétek be a novemberi GLAMOUR -t Ebergényi Rékával a címlapon, aki őszintén mesélt nekünk a félelmeiről, a terhességéről és a születendő gyermekéről.

További közreműködők: Producer: Visage Management, Styling: Kelecsényi Milán, Smink: Fazekas Richárd, Fodrász: Almássy Bálint at Close

Kapcsolódó:Ebergényi Réka a GLAMOUR novemberi címlapján

Exkluzív: Így gömbölyödik Ebergényi Réka pocakja

_blank>G-Exkluzív: Babát vár Ebergényi Réka

_blank>Ebergényi Réka ragyog a vörös szőnyegen

_blank>Nanushka show magyar topmodellekkel - VIDEÓ

_blank>Ebergényi Réka a természetesség jegyében vetkőzött

_blank>Miss Április: Ebergényi Réka

_blank>Ebergényi Réka: szexi démonból szende sellőlány

_blank>Ebergényi Réka Forma-1 overallt húzott

Művészi aktvideó a várandós Ebergényi Rékával

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói