G-Exkluzív: Babát vár Ebergényi Réka

2012. június 19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ebergényi Réka mindent elért már, amit a divatszakmában érdemes: szerepelt a Victoria's Secret kifutóján, olyan világmárkák kampányarca volt, mint a Lancome, az Armani, az Emanuel Ungaro, a Replay, a Rolex, és a sort még hosszan folytathatnánk.


Címlapok és divatanyagok tekintetében is hosszú a lista, nálunk 2010-ben szerepelt a a href="https://www.glamour.hu/divathirek/het-ev-magyar-cimlaplanyai/gn22pbt">GLAMOUR Beach címlapján
a tökéletes testű soproni topmodell, akit ugyanebben az évben a legjobb magyar modellnek választottatok a GLAMOUR Women of the Yearen.

Réka egyik legnagyobb dobása: a Lancome Attraction parfüm arcaként 2001-ben
Réka egyik legnagyobb dobása: a Lancome Attraction parfüm arcaként 2001-ben

Réka élete idén új irányt vesz, hiszen az év végére várja első gyermekét. A GLAMOUR Online-nak nyilatkozott először a babavárás izgalmairól.

Szívből gratulálunk! Megtudhatjuk, hogy hányadik hónapban jársz?

Köszönöm, ez a 14. hét, és nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert a fáradékonyságot leszámítva semmilyen panaszom nem volt ez elmúlt időszakban. Remélem, ez így is marad.

Sopronból származol, évekig New Yorkban éltél, Budapesten is van lakásod, a szerelmed pedig Londonban lakik. Eldöntötted már, hol hozod világra a babát?

Valószínűleg Londont választom, de gondolkoztam New Yorkon is, hiszen akkor automatikusan megkapná a pici az állampolgárságot. Sőt, még az is elképzelhető, hogy Budapesten szülök, a családom is itt él, akikre nagy szükségem lesz majd, főleg az első időszakban.

Jelenleg is aktív és keresett topmodell vagy. Gondolkoztál már azon, hogyan tovább?

Nem szeretném túlságosan megtervezni, majd alakul magától. Még mindig dolgozom, és terveim szerint nagy pocakkal is járok majd fotózásokra. Kozmetikai kampányoknál nem számít, hogyan változik a testem, és sok lehetőség van terhesfotózásokra is. Persze nyilván nem repülhetek annyit, mint eddig, de kímélő üzemmódban azért működni fog szerintem.

Réka és szerelme, Christiaan

És mi lesz, ha megszületik? Folytatod a modellkedést, vagy másfelé kacsingatsz?

Persze, a hónom alá csapom, és megyünk mindenhova. (Nevet.) Komolyra fordítva a szót, azt gondolom, hogy majd ez is kialakul szépen a maga idejében. Az biztos, hogy a barátaim már most sorban állnak, hogy ki vigyázhat majd a babára, ha megszületik, így bébiszitterekből biztosan nem lesz hiány. Azt viszont nem tudom megjósolni, hogy az én fejemben és lelkemben mi játszódik majd le, és mi következik mindezekből a karrieremre vonatkozóan.

Figyelsz arra, hogy a terhesség után könnyen visszanyerd majd a formádat?

Persze, foglalkoztat a gondolat, de most szeretném magam teljesen átadni ennek az érzésnek, és csak keveset stresszelni azon, hogy nem férek bele a farmerjeimbe. Korábban rengeteget sportoltam, de feleannyi terhelést sem bírok már. A bőrömre próbálok figyelni, rengeteg testápolót használok (a Bioderma a kedvencem), és biztos beszerezek speciális krémeket is majd.

Választottatok már nevet?

Még nem tudjuk a nemét, ezért a keresztévvel még várunk. A vezetéknév viszont ugyanekkora probléma, ugyanis gondolkozom azon, hogy a saját vezetéknevemet is odaillesszem kötőjellel a párom holland eredetű neve mellé (Haig). Az Ebergényi ugyanis arisztokrata név, és én vagyok az utolsó leszármazott, ezért nagy a családi nyomás rajtam, hogy tovább vigyem a nevünket. Viszont elég furán mutatna, kiejteni pedig képtelenség, úgyhogy ez nagy dilemma most nekem.

Vásároltál már valamit a picinek?

Egy UGG cipőcskét és egy Pink Floyd feliratú felsőt, pont olyat, amilyen nekem is van. Remélem, lesz babaváró bulim, és akkor a barátaim is meglepnek majd néhány aprósággal.

Kapcsolódó:

Ebergényi Réka ragyog a vörös szőnyegen

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Koppenhága utcáiról a globális divattérképre: mit tud a dán divat?

glamour plusz ikon Koppenhága utcáiról a globális divattérképre: mit tud a dán divat?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)