Összefog a magyar divatvilág- Toni&Guy Fashion Week Budapest

2013.április.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Végre megtört a jég. Egy platformon mutatnak be a magyar dizájnerek és minden éppen olyan, mintha egy nyugati divatvárosban lennénk.

Múlt héten szombaton újra megrendezték a Toni&Guy Fashion Week Budapest rendezvényt, ahol öt magyar dizájner 2013-as őszi-téli kollekcióját nézhettük meg végre időben.

Mindenki ott volt a nézőtéren, aki ír, szerkeszt, blogol a divatról és a divatbemutatók között Magyarországon rendhagyó módon beszélgettek egymással az emberek, ismerkedtek egymással és úgy tűnik, mindenki felismerte mára, hogy nemzetközi színvonalú divatplatformot csak összefogással lehet létrehozni. Mindannyiunk érdeke, hogy a sok külföldi divatmárka mellett végre a magyar divatot is érdekessé tegyük a vásárlók számára.

A rendezvény neve is sejteti, hogy a szándék megvan arra, maximum az anyagiak hiányoznak, hogy az egy napos rendezvény kinője megát és egyszer talán egy hétig is eltartson a magyar kollekciók szemléje. A mostani rendezvényen öt magyar dizájner és dizájnercsoport mutatta be legújabb kollekcióját, a Je suis Belle, Anh Tuan, Anda Emília, a Nanushka és a Use Unused (ez volt a bemutatók sorrendje a nap folyamán).

A magyar topmodellek is a rendezvény mellé álltak és Srej Zsófi @ Icon Models (aka Sophie Srej, ahogy a nemzetközi divatvilág ismeri) büszkén közzétette az egyik közösségi oldalon, hogy végre itthon van, és magyar dizájnerek ruháit mutatja be. Kifutóra lépett Kondás Kata @VM Models (aka Kate Kondás) is, aki rengeteg nemzetközi kifutót megjárt már és ugyanilyen örömmel intett búcsút éppen Londonnak Szepesi Melinda is. Fontos, hogy a magyar modellek is a magyar divat mellé álljanak, hiszen ha magyar dizájnerek ruháit, kiegészítőit viselik a nemzetközi divatvárosokban, az sokat segíthet a magyar divat népszerűsítésében.

Az esemény amellett, hogy méltó volt a névadó szponzor, a Toni&Guy trendi imázsához, nagyon interaktív és liberális is volt. 11000-en nézték élőben a közvetítést, így nem csak a divatszakma, hanem a divat iránt érdeklődő közönség is "első sorból" láthatta, mit álmodtak a következő szezonra a dizájnerek.

Reméljük, hogy egyre több napos lesz a rendezvény és hogy még több kollekciót láthatunk majd a jövőben. Sok sikert kívánunk ennek a pompás rendezvénynek!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője