Palvin Barbara és Terry Richardson újra együtt alkot

2014.november.19.

Sok rosszindulatú kommentet olvastam az elmúlt időben, miszerint mostanában semmi mást nem csinál a szelfiken és a bulizáson kívül. Ám egyszer csak beköszöntött a palvini karácsony és az óriási ajándékeső! Palvin Barabara (Icon) nemcsak a Black, a Madame Figaro, a Malibu, a Telva és a Wonderland magazinokkal, hanem a portugál Vogue címlapjával is rácáfolt a feltételezésekre! Arról nem is beszélve, hogy továbbra is olyan világsztárokkal reklámoz, mint Blake Lively, vagy Pharell.

Első Vogue címlapjával egyidejűleg ráadásul megjelent legújabb divatanyaga az amerikai Harper's Bazaarban is. Úgy néz ki, hogy a decemberi hónap pontosan olyan sikeres lesz számára, mint a júniusi! Ugyanis ekkor szerepelt utoljára olyan fontos magazinokban, mint a japán Vogue, illetve a spanyol Harper's Bazaar.

Ezúttal a híres, vagy mára inkább hírhedt Terry Richardson fotózta két év után újra topmodellünket a szabadban, de nyugalom, teljesen botránymentesen! Sőt, meglepően elegánsra sikerültek a képek, és azt hiszem, az egyik legcsodásabb őszi divatanyag, amit mostanában tengerparton és annak vonzáskörében készítettek!

A '70-es évek sikkjének jegyében a stylist, James Valeri egy modern Jacqueline Kennedy Onassist kreált Barbiból. Ebben pedig a legjobb márkák keltek segítségére: Burberry, Dior, Gucci, Lanvin, Michael Kors, Prada, Yves Saint Laurent.

Büszkeségünk immár két éve a L`Oreal nagykövete, így természetesen a parti séta mellé beauty tipp is jár az olvasóknak! Sajnos ez csak azokat érinti, akik a melegbe menekülnek az esős napok elől, ugyanis strandolás utáni szárazsamponról és önbarnító testápolóról van szó a cikkben.

Azt sajnos nem sikerült még kinyomoznom, hogy pontosan hol készültek a fotók, de ki ne szeretne ellátogatni egy ilyen festői, világítótornyos luxus helyre?

Kattints a galériára és nézd meg te is a gyönyörű fotókat:

Abban viszont biztos vagyok, hogy mindenki nagyon várja a szépség első Vogue címlapanyagát, úgyhogy hoztam egy kis ízelítőt a magazinból!

Palvin Barbara és Terry Richardson újra együtt alkot A verhetetlen páros most a Harper`s Bazaarnak fotózott közösen.

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk