Paula Magyar, a magyar származású svéd modellreménység

2014.május.20.

Paula Magyarra a Gioia magazin áprilisi címlapján figyeltünk fel. Szépsége és különlegessége azonnal megragadott bennünket. Mivel itthon nem találtunk rá, felkerestük az anyaügynökségét, a MiLK Managementet Londonban azért, hogy Paula magyar kötődéséről és Curve-modell mivoltáról érdeklődjünk.

paula magyar
Fotó: AndresDeLara

Paula készségesen válaszolt a kérdéseinkre. Fogadd szeretettel rövid interjúnkat vele, melyből közelebbről is megismerheted a talpraesett, fiatal, magyar származású svéd modellt:

Mesélj egy kicsit arról, honnan jössz, a magyar gyökereidről!
Göteborgban születettem és itt nőttem fel. Édesapám magyar, ezért kiskorom óta szoros kötelékek fűznek Magyarországhoz. Sokszor látogatom meg a barátaimat, a családomat Magyarországon, és apukámnak köszönhetően folyékonyan beszélek magyarul is.

Az ügynökséged honlapja szerint a Gioia volt az első címlapszereplésed, mikor kezdtél modellkedni?
2014-ben kezdtem hivatalosan is modellkedni, amikor a londoni MiLK Management ügynökséghez szerződtem. Azelőtt csak alkalmanként modellkedtem Svédországban.

Nézd meg Paula fotóit a Gioia magazinból, illetve néhány korábbi munkáját:

A Curve-lányok között szerepelsz, te mit gondolsz az ilyen kategóriákról?
Úgy gondolom, hogy szükség van erre a kategóriára azért, hogy szemléltesse a női test változatosságát. Nem képviselem az összes kerekded típust, mégis szeretnék része lenni ennek a változásnak a divatvilágban, és inspirálni bár néhány lányt és nőt arra, hogy legyen boldogok, büszkén tekintsenek a testükre, valamint érezzék szépnek és egészségesnek magukat a saját bőrükben.

Modellként milyen álmaid vannak, milyen magazinban, címlapon szeretnél szerepelni, kivel dolgoznál szívesen?
Modellként szerencsém van megismerni rengeteg tehetséget, és együtt dolgozhatok nagyon sok kreatív emberrel. Mindegyik új ismeretség újabb inspiráció számomra. Nagyon szeretem a szépséganyagok fotózását és a filmforgatásokat. Nagy álmom, hogy a kettőt valahogy ötvözzem. Álommunkáim között olyan márkák beauty és parfümkampányait említeném, mint a YSL vagy a Prada, és természetesen olyan magazinok címlapján is szeretnék szerepelni, mint a Vogue, a Numéro és a Harper's Bazaar. Az egyik kedvenc fotósom Peter Lindbergh, de még sok olyan tehetséges fényképész van, akikkel együtt dolgozni megtiszteltetés lenne számomra, Greg Kadel, Jason Kibbler és Ben Hassett, csak hogy megnevezzek néhányat közülük.

Fotó: FabioLeidi/Gioia

Ismersz magyar modelleket? Ki a kedvenced közülük?

Nagyon szeretem Palvin Barbara stílusát és a munkáit. Sajnos még nem volt szerencsém Magyarországon dolgozni, de remélem, ez mihamarabb sikerül.

Mit csinálsz, amikor éppen nem a kamera előtt pózolsz?
Nagyon sokoldalú személyiség vagyok. Szeretek videojátékokkal játszani és ugyanakkor könyvet is olvasni, valamint utazgatni, megismerni új kultúrákat és embereket a világ minden tájáról. Mindig is újabb és újabb területeken próbálom a kreativitásomat kifejezni, de még nem találtam meg a tökéletes platformot. Mostanában az írás érdekel egyre jobban, meglátom, ez még hova vezet.

Paula Magyar, a magyar származású svéd modellreménység Exkluzív interjú a MiLK Management Curve modelljével.

Ez is érdekelhet

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói