Pingvinek és sellők, avagy a Pirelli naptar 50. születésnapja

2013.november.22.

Történetem azt hiszem, ott kezdeném, hogy Milánó legfagyosabb arcát mutatta az ideérkezőknek. Szerencsémre az események gördülékenyen zajlottak, és a szervezők minden egyes meghívott vendégért egy gyönyörű fekete Mercedest küldtek ki a reptérre, oldalán a "The Pirelli Calendar 50th Anniversary" felirattal.

Sofőröm szótlanul vitt a nyüzsgő város belvárosába, az egyik legelegánsabb milánói hotelbe, a Principe de Savoi-ba. Ez a hotel már jól ismeri az ilyen és ehhez hasonló eseményeket, tekintve, hogy a divathét alatt is az egyik legkedveltebb helyszíne a divatszakmának.

Mindeközben befutott Mihalik Enikő is, aki az est egyik kiemelt sztárja volt, hiszen a 2010-es Pirelli naptár egyik arca volt! Enikővel közösen, aki éppen a Vietnámi Népköztársaságból repült az eseményre (ugyanis még van ilyen), érkezését követően csak bekaptunk egy-két falatot reggeli gyanánt, de ő gyorsan el is ment pihenni, mielőtt megkezdődik a munka!
Gondolom, sokan nem tudják, hogy minden ilyen eseményt nagy felkészülés előz meg! Pár óra alvás után stylistok jelennek meg, és elkezdődik a ruhapróba, hogy miben is legyen a szupermodell?! Megérkeznek a fodrászok, a sminkesek, akik előkészítik a sztárokat, hogy a lehető legszebben mutassanak majd a fotósok sortüzében!

Pillanatok alatt elrepül az a néhány óra, és máris itt az este, és kezdődik a nagyszabású rendezvény! Ekkor már én is beleszuszakoltam magam a Calvin Klein által tervezett szokványos szmokingomba, és feldobtam az egészet egy még izgalmasabb fekete csokornyakkendővel! Mit mondjak, nem tűntem ki a tömegből, bár azt hiszem, jelenleg nem is ez volt a cél.

Enikőm egy csodálatos, vajbőr DSQUARED2 ruhát választott, ami mini is volt, szexis is volt, és tökéletesen kiemelte Enikő fantasztikus alakját!
Ismét beültünk a már jól megszokott limuzinunkba, és elindultunk a rendezvény helyszíne felé. Tekintve, hogy már elég késő volt, nem igazán láttam, hogy hol vagyunk, de valami gyár, hangár épületéhez érkezhettünk meg. Jóképű fiatalemberek nyitották az autó ajtaját és segítettek ki bennünket!

Megérkezve, egy PR-os azonnal elkapta Enikőt és vitte is a sajtófalhoz, ahol megszámolni sem tudtam, hány fotós kezdte fényképezni őt! Megállás nélkül kattogtak a vakuk, majd Enikő interjúkat adott a helyi médiának, a Fashion TV-nek és egyéb hírcsatornáknak. Amint ez véget ért, még mindig nem maradtak annyiban a fotózások, hiszen rengeteg meghívott vendég szeretett volna közös képet az itt megjelent hírességekkel! Csak, hogy a legnagyobbakat említsem, Sophia Loren, Carmen Kass, Karolina Kurkova, Alek Wek és még tömérdek csillogó híresség gyűlt itt össze ezen az estén. Az est házigazdája Kevin Spacey volt, de megjelentek a legnagyobb fotós mogulok is, mint például Peter Lindberg, Steven Meisel, vagy Terry Richardson.

Ami a ruhakölteményeket illeti, hát csak kapkodtam a fejemet, hiszen egy ilyen eseményen minden hölgy kitesz magáért. Sophia Lorenen egy olyan hosszú, ezüstflitteres estélyi volt, hogy csak úgy siklott benne, mint egy sellő a pingvinek között! Hiszen nekünk, férfiaknak a kötelező viselet a szmoking és a jól bevált csokornyakkendő.

Ezt követően egy fantasztikus vacsorát szervíroztak, és az egész eseményt különböző produkciók színesítették!

Egy nagyon megható része is volt az estének: egyperces néma csenddel tisztelegtünk a szardíniai ciklon áldozatai előtt. Az asztalokon egy vörös keresztes boríték állt, amivel mindenki hozzájárulhatott a rászorultak megsegítésére.

Nos, így zárult a sellők és pingvinek estéje Milánóban, a Pirelli naptár 50. évfordulóján.

Még több fotóért az eseményről kattints a galériára:

Pingvinek és sellők, avagy a Pirelli naptar 50. születésnapja Kajdi Csaba, a Visage Model Management igazgatója Milánóból számol be a rangos esemény helyszínéről, melyen Mihalik Enikővel közösen vettek részt.

Ez is érdekelhet

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most