Plus Size Fashion Weekend Londonban

2012.november.8.

Soha ilyen keresettek nem voltak még a divatvilágban a plus size modellek, mint napjainkban. Nem csoda, hiszen az átlagemberek nem modellméretekkel rendelkeznek, de ők is szeretnének csinosan öltözködni. Várható volt, hogy a divatvilág is enged az egyre nagyobb nyomásnak, és elkezd gondolni a 40-es méret felett nőkre is. Erre jó példa, hogy nemrég megnyílt az első online plus size webshop, a Burberry hamarosan plus size kollekcióval rukkol elő, de a Vogue Italia tavalyi plus size modelles címlapja is jelzésértékű.

A GLAMOUR tavalyi Beach címlapján egy magyar plus size modell, Demmer Erika mosolygott, akit nagy örömünkre aztán 2012-ben jelöltetek Az év modellje kategóriában, ami mérföldkőnek számít hazai viszonylatban. A GLAMOUR Online-on most új rovatot indítunk: Gergely Judit, a Plus Size Life blog tulajdonosa hoz nektek időről időre egy-egy témát a plus size világából. Fogadjátok szeretettel első blogbejegyzését!

Fantasztikus újdonsággal jön a következő év februárjában! A brit Evolve magazin szervezésében először kerül megrendezésre a http://www.lpsfw.com/>London Plus Size Fashion Weekend

A tervezők listája még nem nyilvános, ki tudja milyen meglepetéssel szolgálnak majd? Egy biztos, a főszponzor nem más mint a Sipmly Be, az egyik legszínvonalasabb plus size divatmárka. Aki nem ismeri járjon utána, Magyarországra is szállítanak.

December elsején Londonban tartanak modellcastingot, remélem magyar lányaink közül is lesznek szép számmal. Több mint valószínű, hogy a kifutón láthatunk majd olyan neves plus size modelleket, mint Tara Lynn, Robyn Lawley vagy Candice Huffine. Az utóbbi években ezek a lányok nem kizárólag plus size brandeknek dolgoztak, sokan közülük Vogue címlapon és divatanyagban szerepeltek, és világhírű márkák arcai lettek. Elég megemlíteni Robyn esetét a Ralph Lauren céggel, ami hatalmas dolog.

Teljes gőzzel készülök az eseményre és magam előtt látom, ahogy minden igyekezetem ellenére pár nappal az utazás előtt sikítok: Nincs egy göncöm se! :)

Kövesd a Plus Size Life blogot a facebookon is, kattints!

Ez is érdekelhet

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját