Prada a Csepeli Munkásotthonban! - Budapesten forgatták az imádnivaló reklámot

2013.március.28.

A napokban jelent meg, és rögtön meg is hódította az internetet a Prada Candy parfüm legújabb reklámfilmje.

A siker oka egyrészt a rendkívül hangulatos kulissza, no és a szerethető szereplők, szerethető története. A három kis történetetből álló reklámkampány igazi nagyágyúkat mozgatott meg. A rendezői széket Roman Coppola és Wes Andreson foglalták el, ami már magában is garancia volt egy igazán szerethető reklámra. A Holdfény királyság és az Utazás Darjeelingbe című filmekben már együtt dolgozott a páros. Roman Coppola forgatókönyvíróként dolgozott ezekben az alkotásokban, a korábban a Tenenbaum, a háziátok című vígjátékot is jegyző Wes Anderson pedig rendezőként bizonyított.

Most a Prada új illatának népszerűsítésére állt össze az alkotópáros, akik két fiatal francia színész (Peter Gadiot és Rodolphe Pauly) és az imádnivaló Léa Seydoux szerelmi háromszögét rendezték meg. Azonnal felismerhető, hogy a kisfilmek a francia újhullám klasszikusára, a Jules és Jim című örökzöldre utalnak\ . Az egyik legszexibb francia színésznő, Léa Seydoux egyszerre idézi meg a klasszikus főszereplőjét, Jeanne Moreau-t, és a francia újhullám másik körülrajongott sztárját Anna Karinát is.

Számunkra persze azért is kedves a Prada Candy L`eau parfüm reklámja, mert Budapesten forgatták. Élesszeműek felismerhetik fővárosunk néhány emblematikus helyszínét, például a Párizsi Udvart, vagy a mozit, ami valójában a Csepeli Munkásotthon színháztermét. A filmet gyártó Roman Coppola cége egy magyar partnert vont be a munkába, a Pioneer Productions-t, így a stáb is magyarokból állt. Ilyen nagy produkciónál különlegesség, hogy nem volt külföldi art directora a reklámnak, ezt a feladatot Csáki Tünde látta el, de volt magyar producer, Répássy Eszter személyében, akit a gyártásban Antal Kálmán és Szabó Milán segítettek. A GLAMOUR-nak is sokat dolgozó Nagy Viktor fodrász mellett, Gera Panni sminkesként működtek közre a produkcióban.

Igazán büszkék lehetünk mi is a Prada Candy sikeres reklámjára. Budapest párizsabb Párizsnál is!

Ez is érdekelhet

Mit gondolnak a férfiak a női mellekről? Íme egy férfi őszinte vallomása a kicsikről és a nagyokról

Mit gondolnak a férfiak a női mellekről? Íme egy férfi őszinte vallomása a kicsikről és a nagyokról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói