Rendelj online! Webshopok plus size nőknek

2015.november.11.

A www.plus-size.hu magazin újabb tippekkel segít, hogy megtaláld a legcsinosabb darabokat!

A plus size nőknek nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő ruhákat a lakóhelyükön, hiszen a legtöbb üzletben még nem kapható 42-es méret fölötti kollekció. Azonban van megoldás: az online vásárlás.

Szerencsére egyre több olyan webshop létezik - magyar és külföldi egyaránt -, ahol plus size ruhák széles spektrumából válogathatunk. Ma még sokan vonakodnak az internetes vásárlástól, hiszen a neten keresztül nem lehet felpróbálni a hőn áhított nadrágot vagy felsőt, ezért inkább legyintenek rá, pedig nem kellene.

Azonban ahhoz, hogy ne csalódjunk a megrendelt áruban, nagyon fontos, hogy pontosan tudjuk méreteinket. Nem árt lemérni a derék- , csípő- és mellméretet is, de akár a combkörfogatát se hagyjuk ki, ha nadrágot szeretnénk vásárolni.

A mérettáblázatot azonban semmiképpen se vegyük félvállról, hiszen ennek ismeretén múlik a siker nagy része.

Fontos, hogy mielőtt kiválasztjuk a terméket, alaposan nézzük meg minden oldalról - erre már a legtöbb webshop lehetőséget biztosít, hiszen a termékről több fotót is megtekinthetünk - illetve tanulmányozzuk át a visszafizetési lehetőséget és garanciát arra az esetre, ha mégsem felelne meg a rendelt darab. Ezután nincs más dolgunk, mint a webshopon közölt menet szerint megrendelni a kiválasztott terméket.
Néhány plus size ruhákat is forgalmazó márka online elérhetősége:

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói