Rita Ora meztelenruhában hódított a vörös szőnyegen

A British Fashion Awards vörös szőnyegén idén is a legstílusosabb sztárok vonultak fel, azonban kétségkívül a meztelenruhában érkező Rita Ora ragyogta be leginkább az estét.

Rita Ora vörös szőnyeges megjelenései mindig kifogástalanok
Rita Ora vörös szőnyeges megjelenései mindig kifogástalanok
Fotó: Arturo Holmes/FilmMagic/Getty Images

Merészebbnél merészebb összeállításokban érkeztek a sztárok a British Fashion Awards vörös szőnyegére, de mind közül kiemelkedett Rita Ora, aki nem habozott megmutatni vörös tangáját, ami fölött csupán egy a melltartójához erősített áttetsző szoknyát választott. Az énekesnő összeállítása Nensi Dojaka 2023-as tavasz-nyári kollekciójából származik. Rita Ora úgy festett, akár egy halászhálóba akadt sellő, megjelenése laza hullámos fürtjeivel és szőkített szemöldökével vált teljessé, ráadásul a szemei körül pikkelyszerű arcprotézis díszelgett, amelytől arca szinte felismerhetetlenné vált.

Rita Ora Nensi Dojakában a British Fashion Awardson
Fotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images
Rita Ora szexi meztelenruhájában úgy festett, akár egy sellő
Fotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Rátalált a szerelem

A 31 éves koszovói származású énekesnő pár hónapja titokban házasodott össze párjával, a 47 éves új-zélandi Taika Waititivel. A színész és rendező a Marvel-univerzum Korgjaként és a Jojo Nyuszi Hitlerjeként lehet ismert a közönség számára, de ő rendezte a 2017-es és a 2022-es Thor-filmeket is. A házaspár Ausztráliában ismerte meg egymást, hamar megtalálták a közös hangot és rendkívül sűrű időbeosztásuk sem állhatott a szerelmük útjába.

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Szeptemberben Jaime Winstone Greatest Night Ever című podcastjében Rita Ora őszintén mesélt arról, hogy mennyire szerelmes. „Szeretem a szerelmet. Mindig is nagyon hittem benne és mindig úgy éreztem, hogy akarom a tündérmesét – így nőttem fel.” – mesélte a műsorvezetőnek. Az biztos, hogy az énekesnő a szokásosnál is fényesebben ragyog a boldogságtól!

Még több zavarba ejtően szexi megjelenés:

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói