A fürdőruhás Sofía Vergara igazi karibi istennő új fotóin

Sofía Vergarának köztudottan van egy titkos, de annál elitebb karibi rejtekhelye, amelyet csak Casa Chipi Chipi néven emleget. Az ünnepek alatt a kortalan kolumbiai szépség azonnal a trópusi luxusvilla felé vette az irányt férjével, Joe Manganiellóval.

Sofía Vergara igazi karibi istennő új fotóin
Sofía Vergara igazi karibi istennő új fotóin
Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Sofía Vergara december 24-én magánrepülővel érkezett karibi nyaralójába, azóta pedig az Instagramját csak úgy elárasztották a szebbnél szebb összeállításokban lőtt fotók az ötvenéves színésznőről, aki akár húsz évet is simán letagadhatna – mi elhinnénk neki.

Karibi istennő

Trópusokra illő strandruhák, szexi bikinik és egyrészes fürdőruhák – Sofía Vergara mindig levesz bennünket a lábunkról, de egy jó kiruccanás úgy tűnik belőle is különösen a legjobb formáját hozza ki, a színésznő ugyanis igazi karibi istennőként ragyog legújabb fotóin. Legutóbb a Dolce & Gabbana fantasztikus egyrészes fürdőruhájában posztolt az Instagramra és úgy festett, akár a szépséges Sophia Loren annak idején.

Sofía Vergara egyrészes Dolce & Gabbana fürdőruhában hódít / @sofiavergara
Fotó: Instagram

Sofía Vergara és férje nyaralásuk utolsó napjait töltik a paradicsomi luxusvillában, ahonnan egyébként eszük ágában sincs elmenni. Ha így kezdtük volna az új évet, mi sem szívesen ébrednénk fel a trópusi álomból.

Sofía Vergara álomszép volt házassági évfordulójukon

Sofía Vergarát és Joe Manganiellit 2014-ben mutatták be egymásnak egy vacsorán a Fehér Házban, majd a színész úgy próbálta elcsábítani a színésznőt, hogy meglebegtette előtte a People magazin akkori listáját, miszerint Joe Manganielli a világ elsőszámú agglegénye. A terv tökéletesen működött, a szerelmespár 2015-ben házasodott össze és azóta is odavannak egymásért.

Még több divat:

Ez is érdekelhet

Ha az Emily Párizsbant trash-nek érzed, nézd meg Párizs utcáit ezen a videón

Ha az Emily Párizsbant trash-nek érzed, nézd meg Párizs utcáit ezen a videón

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói