Sarah Hyland mesés esküvőjén egy mini Modern család találkozóra is sor került

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck 20 éve várt esküvőjéről beszélt az elmúlt napokban, pedig a hétvégén egy másik sztármenyegzőre is sor került, ami legalább olyan ikonikus volt, mint Benniferéké: Sarah Hyland többszörös halasztás után végre hozzáment szerelméhez és mindezt az egész Modern család szereplőgárdája is végignézte.

Sarah Hyland mesés esküvőjén egy mini Modern család találkozóra is sor került
Fotó: Getty Images

A hétvégén két nagyszabású esküvőre is sor került, az egyik JLo és Ben Affleck második esküvője volt, a másik pedig a Modern család sztárjának, Sarah Hylandnek és párjának, a népszerű amerikai reality, a The Bachelorette és későbbi spinoffjainak az egykori résztvevőjének, Wells Adams-nek volt a nagy napja.

Jennifer Lopez három lélegzetelállító Ralph Lauren ruhát viselt az esküvőjén - KÉPEK

A 31 éves színésznő és a 38 éves reality-sztár 2016-ban flörtölgetett először Twitteren, de nem kezdtek el randizni csak 2017 őszén, majd két évvel később el is jegyezték egymást. Sajnos a Covid-19 járvány többször is elnapolta az esküvőjüket, miután 2020-ban nyilvánvaló okok miatt nem sikerült egybekelni és a balszerencséjük 2021-ben is folytatódott, 2022-re halasztották a menyegzőt, ami szerencsére így nyár végére össze is jött. A két szerelmes korábban már azt is pedzegette, hogyha ez sem valósul meg, akkor nem érdekli őket és "elmennek Vegas-ba vagy egy házasságkötő terembe".

Nos, az biztos, hogy a lélegzetelállító képek alapján megérte várni a nagy napra, Sarah Hyland egyszerűen mesésen festett Vera Wang ruhájában a Gucci öltönyös vőlegény mellett.

Ezt a hihetetlen uszályt látni kell közelebbről is:

Az esküvő nagyszerű lehetőség volt a Modern család sztárjai számára, hogy a sorozat 2020-as fináléja után először mind egybegyűljenek. Mivel a forgatások pont a vírusjárvány kitörése előtt fejeződtek be, ezért a sorozat sztárjai konkrétan több mint két éve nem találkoztak egymással, főleg nem így együtt. Sarah Hyland esküvője pedig remek apropó volt egy mini találkozóhoz Jesse Tyler Ferguson, Julie Bowen, Nolan Gould, Ariel Winter és Sofía Vergara számára.

Fotó: Twitter

Az már csak külön hab a tortán, hogy a szertartást Jesse Tyler Ferguson vezette!

Szívből gratulálunk és hosszú, boldog házaséletet kívánunk!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói