Színes újjászületés - megérkezett az Alma Abonyi új kollekciója

2015.október.2.

Ma este hattól, a Kincsem Parkban ünnepli második születésnapját az Alma Abonyi kiegészítő márka. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, lesz egy különleges lóverseny is – azt követően láthatják a résztvevők a PHOENIX RGB új darabjait, melynek kampányképei nálunk debütálnak.

A Glamour Women of The Year egyik tavalyi jelöltje, Abonyi Alma 2013 óta készíti különleges, elsősorban carbonból születő táskáit és ékszereit – idén ősszel harmadik táskakollekciójával jelentkezik. A PHOENIX az Alma Abonyi alap kollekciója: több év alatt kiérlelt formák, méretek - mindez a design és a praktikum jegyében. Nem véletlen a névadás, ahogyan a legendás tűzmadár időnként újjászületik, úgy lett ez kollekció is megálmodva, kezdetektől ebben gondolkodott a tervező.

A PHOENIX RGB az első ilyen újragondolás. Az RGB elnevezés az eddig nem jellemző, most megjelenő színekre utal: a piros, zöld és kék különböző árnyalatokban és intenzitásokkal jelenik meg az egyes modelleken. A szoborszerű kialakítású, eddigi fekete-szürke és aranyszínben megtestesülő darabok az kicsit levetkőzték, korábbi szigorúbb és konzervatívabb hatásukat – pirosban igazán kihívó, kékben és zöldben pedig határozottan csajos táskák születtek. Az új kollekció készítése során a korábbi alapdarabok mellé bekerült egy tizenhatodik modell is - egy kisebb hátitáska, mivel ez a fazon volt az abszolút favorit a korábbi két sorozatban is.

A kampányképeket Halász Jácint fotográfus készítette, a koncepciót a tervezővel, Almával és Urbányi Barbara stylisttal közösen álmodták meg. A hajakat ezúttal is Fábián Zsanett, a sminket pedig Magyar Eszter készítette. A képen Marge, azaz Batta Zsuzsanna énekesnő látható Balázs Somával, aki amellett, hogy szabadúszó model, a törzs zenekarban énekel és gitározik is. "A koncepció kiötlése során egy közös inspirációs boardot hoztunk létre Pinteresten Jácinttal és Barbival – beletettem az összes olyan ötletem, amit kompozíció vagy látványvilág szempontjából érdekesnek találtam. Ezek közül Barbinak azonnal megtetszettek a halasok és felmerült, milyen volna a pikkelyeket a carbon faktúrájával párhuzamba állítani. Jácint látványvilágában végül mindez finom utalásként jelenik meg, hátulról világította meg a modelleket – így sokkal izgalmasabb az egész, plusz hangsúlyosabb, hogy fényesek a táskák." – meséli a tervező. Mivel tárgyközpontú kampány volt a cél, a táskákon kívül minden más visszafogott, minimalista stílusú a képeken. "Somával először a Magyar Derby Fashion Show-n dolgoztunk együtt – már akkor beleszerettem a karakterébe és tudtam, hogy vele fogjuk fotózni a következő kampányt. Zsuzsival tavaly már szintén közösködtünk - úgy éreztem, hogy a karaktere tökéletesen passzol ahhoz az elgondoláshoz, hogy egy dögös csajjal szeretnénk a női táskákat kívánatossá tenni. Arról nem is beszélve, hogy imádom a Váratlan Nyár című dalát, saját kisvideókat is forgattam már hozzá a dugóban ülve a kocsiban (nem véletlenül nem lettem énekesnő, haha). A végeredmény nem olyan lett, amilyet szerettem volna, hanem annál sokkal jobb, és ez bizony nagyon ritka."

Ma este 18 órától kezdődik az új kollekciót bemutató születésnapi rendezvény a Kincsem Parkban, ahol az Alma Abonyi márka tervezője mellett Andy Nagy modell, Borbás Robi tetováló művész, Csalár Bence art & fashion blogger, Engler András szobrászművész, Fábián Zsanett fodrász, Festy fashion & lifestyle blogger, Halász Jácint fotós, Jónás Vera dalszerző-énekes és Lakatos Levente író vállalta, hogy beül a lovak mögötti szulkiba.
Azok között, akik a helyszínen készült fotókat az #almaabonyi és a #glamourhungary hastagekkel ellátva feltöltik Instagramra, az alábbi Alma Abonyi ékszercsomagot sorsoljuk ki, melyben minden eddig megjelent ékszerkollekcióból tartalmaz 1-2 darabot.

Esemény: http://bit.ly/almaabonyi_2ndbday_artandfashionrace

Megnyerheted a különlegesen szép ékszereket, csak posztolnod kell

Ez is érdekelhet

Ennyit változott a rövid haj divatja az elmúlt 100 évben - Neked melyik a kedvenced?

Ennyit változott a rövid haj divatja az elmúlt 100 évben - Neked melyik a kedvenced?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Végre itt a jó idő! Mutatjuk a legjobb szabadtéri programokat (x)

Végre itt a jó idő! Mutatjuk a legjobb szabadtéri programokat (x)

PR

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

PR

Tengerparti nyaralás: minden, amit tudni kell a biztosításról (x)

Tengerparti nyaralás: minden, amit tudni kell a biztosításról (x)