Tekints be Karlie Kloss otthonába

2014.március.18.

A Vogue márciusi számában betekinthetsz Karlie Kloss vadi új New York-i lakásába, de most mi is megmutatjuk a modell igényes és stílusos otthonát neked.

Karlie Kloss
Fotó: JasonSchmidt/Vogue

Igaz, hogy még csak 21 éves, de mindent, amit eddig elért, azért keményen megdolgozott, így nem véletlenül az egyik legkeresettebb modell napjainkban. Éppen ezért azt sem irigyelheti tőle senki, hogy Manhattan egyik legfelkapottabb környékén vásárolt magának saját lakást, amit pontosan úgy rendezett be, ahogy az egy ilyen fiatal, világjárt és rendkívül kedves lányhoz illik.

Kloss nem siette el az vásárt, két évig kereste a tökéletes otthont, míg rátalált erre csendes, kissé eldugott, zöldövezetbeli lakásra a Hudson folyó partjától nem messze. A hosszú lábú szépség az egyik legmegbízhatóbb lakberendezővel közösen alkotta meg álmai otthonát, melyről Nate Berkus így számolt be: "Már nagyon régóta foglalkozom ezzel, de olyas valakivel együttdolgozni, aki már csak egy tükör érkezéséért is ennyire lelkes, mint Karlie, az nagyon jó érzés" – mesélte a lakberendező.

Kattints a galériára, és kukkants be Karlie Kloss roppant stílusos, fiatalos otthonába:

Tekints be Karlie Kloss otthonába A 21 éves modell lakása igencsak stílusos, ahogy ő maga is.

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex