Egy észt rapper szállítja a divatvilág legőrültebb kollaborációit most

2021.március.28.

A magyar közönségnek egyáltalán nem lehet ismeretlen az észt fenegyerek, Tommy Cash. Az egyik legőrültebb rapper, aki hihetetlen vizualitású videóival, és provokatív, vicces szövegeivel tűnik ki a zenei mezőnyből, már több ízben koncertezett hazánkban.

Sőt, egy alkalommal még sikerült interjút is készítenünk a tallinni gettóból származó zenésszel, aki az egyik legbotrányosabb, fogyatékkal élő szereplőket bemutató klipjéről nyilatkozott nagyon szimpatikusan nekünk: "Lenyűgöz az emberek sokszínűsége, és úgy gondolom, nem lenne szabad az alapján kirekeszteni bárkit is, mert másmilyen, mint a nagy átlag. Realista szerettem volna maradni, hiszen a világ nem csak tökéletes testű, szép nőkből áll. Minden embertípust képviselni kell, és meg akartam mutatni, hogy a fogyatékkal élők is lehetnek gyönyörűek és fantasztikus táncosok" - nyilatkozta nekünk akkor Tommy Cash.

A rapper egyedi látásmódja, és extravagáns stílusa igazán alkalmassá teszi arra, hogy a divatvilág is komolyabb terveket szövögessen vele. És immár elmondhatjuk, hogy Tommy Cash megérkezett a divat elitligájába, és azonnal az egyik legfigyelemreméltóbb kollaborátorként lépett fel.

Először az Adidas Originals számára készített egy elképesztő lábbelit. A nem kevesebb, mint 30 (!) lyukas fűzős Superstar cipővel az volt a cél, hogy megalkossák a világ leghosszabb sneakerét. Elképesztően viccesen fest a felemás hatalmas cipő, nekünk egyből az ugrott be, hogy olyan, mintha Tommy Cash mondjuk a Roger nyúl a pácban című filmből lépett volna elő.

Az elképesztő kollaborációt egy másik, nem kevésbé formabontó együttműködés követte. Tommy Cash a rejtélyes és kultikus Maison Margiela márkával kapaszkodott össze, hogy a karanténidőszakhoz illő otthoni darabokkal álljanak elő. A túlméretezett pólók mellett a kollekció legfurcsább darabja a vekni kenyeret formázó óriási házipapucs, illetve a haute couture ramen.

A két együttműködésből máris leszűrhető, hogy Tommy Cash a divatvilágban is hozza a formáját. Divatgurunak is elképesztően szórakoztató!

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói