Topmodellek, Formula-1 és trendi ruhák

2012.március.17.

Minden bizonnyal a Pirelli a legdivatosabb, gumikat gyártó cég a világon.

Kapcsolatuk a divatvilággal nem újkeletű és az évente bemutatásra kerülő
Pirelli-naptár
a világ legkultikusabb tárgyai közé tartozik. Most, az ausztráliai futam előtt a legjobb vendéget hívta meg az olasz Pirelli új divat- és téligumi kollekciójának bemutatójára. Vitalij Petrov a Formula-1 világában jelenleg az egyetlen orosz pilóta.

A szentpétervári, nagyszabású eseményen annak ellenére is megjelent a Formula-1-es pilóta, hogy napokon belül az ausztrál futamon kell bizonyítania. Nemcsak autóvezetési bravúrjaival szórakoztatta a nemzetközi sajtó képviselőit, de belebújt egy Pzero szettbe is.

De mi is a Pirelli Pzero? Bevallom, nekem is meglepetés volt a Pirelli
szuperdivatos sportkollekciója. Ki hinné, hogy már 2002 óta kapható?! Végre olyan darabok, amik a hightech glamúrt képviselik, nem formátlan
sportcuccok, hanem olyasmik, amikben a sportolás tényleg élvezetes.

Szuper szabásvonalak, csupa hightech alapanyag jellemzi a kollekciókat. Milánóban nemrégiben nyitottak egy óriási üzletet a Corso Venezián, amire még az olasz Vogue képviselője is azt mondta, hogy egyszerűen lenyűgöző az üzlet a dizájn és a felhalmozott, ízlésesen prezentált relikviák miatt. Muszáj megnézni, ha Milánóban jár az ember!

Nézz be a Milánói üzletbe, illetve a Szentpétervári bemutatóba is!

Vitalij Petrov mellett felbukkant a sajtóeseményen a gyönyörű Eugenia Volodina topmodell is, aki a 2005-ös, Patrick Demachelier fotózta naptárban is szerepelt már, de volt az Yves Saint Laurent, a Thierry Mugler és a Valentino arca is és 2009-ben nagy fennforgást okozott a róla és Micky Rourke-ról készült fotókkal, melyeken a hollywoodi színész és a topmodell épp teljesen nyilvánosan nyalják-falják egymást. A flört nem folytatódott, hisz tudjuk, hogy Mickey Rourke egy másik orosz topmodellel Anastassija Makarenkóval jár és a csodás Eugenia pedig egy földijének mondta ki a boldogító igent. A szépség épp babaszabadságon van, hiszen csak négy hónapja adott életet kisfiának. Pompás formában van és nemsokára visszatér a modellkedéshez, jelentette ki a kérdésünkre.

A fantasztikus ruha és cipőkollekció mellett, mely férfi, női és gyerekruhákat is kínál, bemutatták a világ legkönnyebb snowboardját is, mely a Burton és a Pirelli együttműködésében jött létre, és Mistery névre keresztelték. Ezt a csodát csak a milánói üzletükben veheted majd meg, a ruhakollekció drabajait viszont online is megrendelheted a www.pzeroweb.com oldalon már március végétől!

Tedd izgalmasabbá a ruhatáradat!

Topmodellek, Formula-1 és trendi ruhák

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!