Topmodellek fürdőruhában- A Calzedonia elindította a nyári szezont

2013.április.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az új Calzedonia fürdőruha kollekció egy nagyszabású és látványos show keretében került bemutatásra. Ilyen már eddig is volt, olyan viszont, hogy egy csapatnyi hírességet várjanak a többszáz méter hosszú vörös szőnyegre, még nem.

Riminiben egy csapat gyönyörű modell vonult végig a kifutón, többek közt a csodás testű Sara Sampaio, aki a jelenlegi Calzedonia kamányban is szerepel. Ott volt Melissa Satta táncosnő, aki a híres focistákért rajong szabadidejében, Daniela de Jesus Cosio mexikói topmodell, Zhenya Katava belarusz üdvöske és Angela Ruiz, a venezuelai bombázó, Tulin Sahin, a török szépség és Clara Alonso spanyol topmodell is. Húsz gyönyörű testű nő lépett a kifutóra, hogy végre hangulatba hozzon bennünket és hogy végre örülhessünk neki, hogy itt a nyár! Túl hosszú tél volt. Minden percet ki kell használnunk a napsütéses napokon!Mindenkinek azonnal be kell szereznie egy divatos fürdőruhát.

Ez eddig egy jól hangzó, topmodellekkel zsúfolt bemutatónak hangzik, ám a Calzedonia ennél nagyobbat akart robbantani. A tematikusan, különböző stílus szerint összeállított bemutatót időnként élő zenei aláfestés tette még izgalmasabbá. Nem is akárkik léptek fel a Riminiben lévő hatalmas kongresszusi központban. A legnagyobb meglepetés persze a meglehetősen szexin öltözött Kesha volt, de mindenkit lázba hozott a Planet Funk These Boots are for walkin` című slágere is. Mégis más, ha élőben játsszák el az embernek az egyik kedvenc slágerét.

Rimini kétségtelenül maga a megtestesült olasz nyár. A Calzedoniának fontos, hogy mindig, mindenkinek egyértelmű legyen, hogy ők egy olasz cég, mert nagyon büszkék erre. Tanulhatnánk tőlük könnyed, örömteli nemzeti önérzetet! Az exkluzív tengerparti város feleleveníti az 50-es és 60-as évek olasz üdülőhelyeinek ragyogását és magával ragadó hangulatát. Rimini a hosszú, forró nyarak gazdagságát, a kultúrát és a végtelen, balzsamos, könnyed estéket idézi - ez az atmoszféra tökéletesen illeszkedett a kollekció tematikájához és a Calzedonia olasz identitásához.

Az este folyamán hírességek és ismert arcok vonultak végig a vörös szőnyegen, mint például Jessica Sarah Parker, Talli Lenox, Ireland Baldwin, Alec Baldwin és Kim Basinger hihetetlenül magas lánya, akiről bizonyára nem most hallunk utoljára, de ott volt és a Dj-szett mögé állt Leigh Lezark, a Louis Vuitton legújabb kampányában felbukkanó Poppy Delevingne és egy másik modell híres testvére is felbukkant, Laetitia Casta húga, Marie Ange Casta.

A show egy üdítő utazásra vitte a GLAMOUR stábját. Modelljeiket és különleges vendégeiket a Riviéra sokszínű, ragyogó világába repítették el: a 30-as évek glamúrját, a 60-as évek féktelen lázadását, valamint a modern kor és a 2013-as nyár színpompás vibrálását egyaránt átélhettük.

A fürdőruhák tekintetében szerencsére sok választási lehetőségünk van. Talán sosem volt még ennyire széles a boltok kínálata és tényleg minden stílust kedvelő lány talál magának megfelelő darabot. Van romantikus, darkos, rockos, vágány, kihívó, van csíkbikini, van trikini, van retró hangulatú fürdődressz, egyszóval tényleg csak próbálgatni kell! Még valami nagyon új látszik kidomborodni az olasz cég kínálatában: egyre több kiegészítő, ruha, overall és a fürdőruhán már túlmutató, azt kiegészítő darabot kínálnak, mégpedig nagyon jól bevethető alapdarabokat. Te melyik modelljükre csapsz le azonnal?

Nézd meg a bemutató pár pillanatát itt!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Oroszlánra kihívások várnak, a Rák biztonságra lel  - április 15.

Napi horoszkóp: Az Oroszlánra kihívások várnak, a Rák biztonságra lel - április 15.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

PR

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

PR

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)