Újabb magyar siker: Tombor Zoltán és Vigh Dávid divatvideója a legjobbak között

2012. október 31.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Remek híreink vannak a tavalyi Fashion Video Festival nyerteseiről : Tombor Zoltán és Vigh Dávid videója, a Poor Celine a nemzetközi terepen is szépen teljesít. Nemrég New York egyik legnagyobb fotófesztiválján került a legjobbak közé, de néhány hónapja az angol Vogue weboldalának látogatói is megcsodálhatták. Tombor Zoltánt kérdeztük az örömhírrel kapcsolatban.

Részlet a Poor Celine-ből, a főszerepben Tombor Nelli
Részlet a Poor Celine-ből, a főszerepben Tombor Nelli

GLAMOUR Online: Gratulálunk a Poor Celine nemzetközi sikereihez! Mit tudhatunk a fesztiválról, ahova neveztétek a divatvideót?
Tombor Zoltán: A The New York Photo Awards (NYPA) New York egyik legnagyobb fotófesztiválja, amely többek között dokumentarista, művészfotó és multimédia kategóriákban hirdet pályázatot. Az eseményen 87 ország több mint 3 ezer művésze méretteti meg magát minden évben. A zsűri 17 tagból áll olyan elismert magazinok szerkesztőivel és intézményi kurátorokkal, mint a New Yorker, az International Center of Photography, a Magnum Photos, a Museum of the City of New York, a Getty Images vagy a Sous les Etoiles Gallery. A nemzetközi szakma is jól ismeri, idén több mint 200 ezer látogatója volt.

GLAMOUR Online: Milyen helyezést értetek el a fesztiválon?
Tombor Zoltán:
A Poor Celine bekerült a döntőbe az év öt legjobb divatfilmje közé, ami hatalmas siker, nagyon örültünk, amikor megtudtuk. Ezzel olyan művészek munkái mellett említenek minket, mint Samm Blake, Romain Blanquart, Kathy Kieliszewski, Suzette Hackney, Rami Hanafi, Robert Knoth, Antoinette de Jong vagy Peter Claassen.

GLAMOUR Online: Neveztétek a filmet más külföldi fesztiválokra is?
Tombor Zoltán: A divatvideónk a londoni Le Book Connections kreatív szakmai fesztiválon is döntős lett, és kiemeltként vetítették, valamint az egyetlen fashion video, amely felkerült erről a fesztiválról az angol Vogue weboldalára is.

GLAMOUR Online: A tavalyi Fashion Video Festival nyerteseiként egy megbízást nyertetek a GLAMOUR-ról divatvideó készítésére. Elárulsz néhány kulisszatitkot arról, hogy pontosan mivel készültetek?
Tombor Zoltán: A GLAMOUR által támogatott új videónk, az "Axis" ugyanazzal a csapattal, Vigh Dávid rendezővel és az angol BoseCollins producerpárossal közösen készült a Poor Celine-hez hasonlóan. Mivel új kisfilmünk a Fashion Video Festivalon egy hét múlva debütál, nem szeretnék sokat elárulni. Az Axis főszerepében kis hazánk legfrissebb topmodellje, Axente Vanessa tündököl, három különböző istennő bőrébe bújva.

Nagyon várjuk már a végeredményt, amelyet ti is megnézhettek majd itt, a GLAMOUR Online-on, de november 8-10. között a Fashion Video Festivalon is. \ (Kattintsatok ide, és nyerjetek VIP belépőket rá!)

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

glamour plusz ikon Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)