Újra gyerek lettem: a Diadora új sneakere menő időutazás

2020.április.25.

Az utóbbi időkben a kilencvenes évek nagyon is jön vissza, egy csomó akkoriban legendásnak, menőnek számító márka mostanában újra kezd visszakapaszkodni.

Az évtized szülöttjeinek kevés és homályos emlékei lehetnek csak, a fiatalabbak pedig nem is éltek még akkoriban, mégis a kilencvenes évek iránti nosztalgia mostanában egyértelműen felfutóban van.

Az olasz Diadora fénykora is erre az időszakra esett, és sportmárka most újra készen áll arra, hogy visszakapaszkodjon és a régi sikereket is megidézze, és ha lesznek a mostanihoz hasonló szuper ötleteik, akkor mindez könnyen össze is jöhet! A Diadora most újraalkotta az 1992-ben piacra dobott, akkoriban népszerű N9002 névre keresztelt modelljükkel, és az LC23 márkával új életet leheltek az egykori sikerdarabba.

Az egész kapott egy rózsaszín árnyalatot, nem véletlenül, hiszen a cipőn megjelenik a Rózsaszín Párduc jól ismert alakja is.

A Pink Panther ugyan egyáltalán nem a kilencvenes évek terméke volt, de például Magyarországon az animációs sorozatot először a nyolcvanas évek végén lehetett látni, és a képregénykiadás beindulásának hála, a kilencvenes években lett egy generációs kedvence. Így aztán a Diadora mostani cipője nekünk aztán tényleg egy tökéletes kilencvenes nosztalgia, és most is boldogan viselnénk!

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/B8qmCL7nucg/?utm_source=ig_embedutm_campaign=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon Bold color palette, street soul and wickedly witty spirit set the sneaks in the Pink Panther x @lc23 x diadora limited edition a class apart. See what it's all about now at diadora.com #diadora #pinkpanther #mgmstudios diadora Official (@diadoraofficial) által megosztott bejegyzés, Febr 17., 2020, időpont: 3:00 (PST időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.