Van új a nap alatt- Ezektől megváltozik az életed

2014.november.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Persze mondhatod, teljesen jogosan, hogy itt már szinte minden csak marketing és ugyanazt becsomagolják nekünk másképpen és eladják a régit újdonságként. Mégis: vannak olyan készségek, eszközök, dolgok, amik viszont újdonságnak számítanak és történetesen én vadászom rájuk.

A forradalmi dolgok nagyon ritkák. Azok a dolgok is ritkák, amikre ténylegesen szükségünk van. Vannak viszont évek óta megoldatlan problémák, amiktől ha végre megszabadulhatunk, tényleg jobb lesz az életünk.

Nagyon intim problémákba avatlak be benneteket, de szerintem sokatoknak ismerősek lesznek.

Jelenet az életemből: Este nyolc óra. Reggel fél kilenc óta ülök az irodában a gépem felé görnyedve. Közben ötvenszer félbeszakítottak, a teendőlistám felével sem végeztem, de eszembe jut, hogy otthon már várnak rám. Az éhségnél és a fáradtságnál csak egy kellemetlenebb van, hogy szabályosan kínzóeszközzé vált a melltartóm merevítője. Ismerős, mégha nem is minden részlet stimmel?

Vártam már a megoldást, mert a forgatókönyvön nem nagyon tudok változtatni, viszont mennyivel jobb lenne, ha nem lenne amolyan fellélegzés, amikor végre hazaérek és leveszem a ruhám. Éppen ezért örültem, hogy végre egy olyan melltartót mutattak be, ami azt ígéri, hogy ugyanolyan alátámasztást, tartást biztosít, viszont szilikonból készül a merevítője, azaz puha és kényelmes. Felpróbáltam. Hordom már pár napja és meg kell mondanom, hogy megváltozott az életem! Már nem vág be a cicifix, nem pirosodik, dörzsölődik ki estére a bőröm, nincs többé olyan érzésem, amikor este hazamegyek, hogy leveszem a "lovagi páncélt". Az új barátnőm a Triumph Magic Wire. A boltban kérdezzétek meg, melyek ezek a modellek, mert nem külön szekcióban vannak, hanem a bolt több részén találhatóak több színben, mintával.

A többi évek, évtizedek óta húzódó problémáim igen triviálisak és röhej, hogy ennyi idő alatt nem sikerült megoldanom őket. De a lényeg, hogy ennek is eljött az ideje. Budapesten élem az életem és itt elképesztő már a légszennyezettség. Honnan tudom? Sajnos több mindenből: egyrészt nem kapok levegőt, míg ha nyaralok, ez azonnal elmúlik, másrészt olyan, mintha képtelen lennék tökéletesen megtisztítani az arcomat a szennyeződésektől és higgyétek el, sokféle szerrel, módszerrel próbálkoztam.

Most viszont, mióta a GLAMOUR-napokon megvettem életem első Braun Face névre hallgató eszközét, két problémámat is megoldottam egy csapásra. Ez egy arcepilátor és mikrorezgésű arctisztító kefe. A férjemnek minden este hallgatnia kell mostanában a fürdőszobából jövő lelkendezésemet. Tudományos előadást is tartottam neki a fürdőszobaküszöbön, hogy mostantól mennyivel hatásosabbak a drága, öregedésgátló krémeim és mennyivel jobban megéri ezeket használni. Nem hiszed? Ő elhitte, akkor ildomos, hogy te se tegyél másképpen, de azért rásegítek egy kicsit.

Én negyven éves vagyok és eddig meglehetősen lazán viszonyultam az öregedéshez. Fogalmazzunk úgy, hogy nem nagyon érdekelt, sőt, valamiféle szürreális, megfoghatatlan, a távoli ködbe vesző jelenségnek tartottam. A 40. születésnapomon szerencsére semmi nem történt, nem dőlt össze a világ, nem lettem a következő reggelre öregasszony, de egy dolog szöget ütött a fejembe: vigyáznom kellene önmagamra, jobban meg kellene becsülnöm magam és nem galád módon kizsákmányolni a testet, amiben a lelkem jelenleg létezik. Valamiféle harmóniára kellene törekednem az elmém, a testem és a lelkem között. Azóta is törekszem. Ennek egyik lépése az, hogy megszereztem ezt a kis készséget, ami két percet vesz el az életemből minden tusolás után. A kefét forró víz alá tartom (ez már saját trükk, neked lehet, hogy nem jön be) és ezzel a kellemesen meleg, forgó kefével lemosom az arcom. Mi történik ez után? Az arcom tökéletesen tiszta. Négy nap alatt szinte eltüntek az apró mitesszereim az orromon és az államon. Ezután megszárítom a bőrömet és ráteszem az öregedésgátló szérumomat. Esküszöm, sokkal jobban hat, mint a kefés korszakom előtt!

A másik problémám, amit a Braun Face eszközzel megoldottam, az a szemöldök és a bajusz. Most van a Movember, és bár ilyenkor pont az ellenkezőjét kellene tenni, ti nyugodtan bevallhatjátok, hogy szívesen szabadulnátok a bajuszotoktól. És a szemöldökötöket is szívesen látnátok a két kozmetikalátogatás közt is tökéletes, makulátlan állapotban. Ezzel a cserélhető fejű szerkezettel (a kefét epilátorra válthatod bármikor, amikor csak akarod) az arcotok állapota radikálisan javulni fog, mert egyrészt felszívódnak a szuper krémek, másrészt a szemöldökötök csodálatos formájú lesz mindig, és soha de soha nem lesz bajuszotok.

Várom a ti tippjeiteket is a Van új a nap alatt sorozatomhoz!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Nagy Ervin kislányával pózol, és elolvadunk a gyönyörűségtől

Nagy Ervin kislányával pózol, és elolvadunk a gyönyörűségtől

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)

PR

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)

PR

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

PR

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)