Végre: Az & Other Stories elindítja online áruházát Magyarországon

2019.szeptember.26.

Október 3-tól elindul az & Other Stories webshopja Magyarországon, ezzel tovább bővítve a stories.com azon országainak listáját, ahol elérhetővé válik a márka teljes kínálata.

"Magyarország leginkább gazdag történelméről és lenyűgözően gyönyörű látványosságairól ismert, de izgatottan várjuk azt is, hogy megismerjük a magyar vásárlók stílusát és személyiségét " – mondja Marie Nilsson, az & Other Stories ready-to-wear részlegének tervezője.

A 2013 márciusában indult & Other Stories a cipők, táskák, kiegészítők, szépségápolási cikkek és ready-to wear kollekciók széles skáláját kínálja a nők számára. A márka párizsi, stockholmi és Los Angeles-i műhelyei változatos divat- és szépségápolási kollekciókat terveznek, nagy figyelmet fordítva a részletekre és a minőségre. A vásárlók mindent megtalálhatnak, a nőies és eklektikus daraboktól kezdve, a csillogón és elegánson át, a szabadszellemű és elbűvölő darabokig. Az & Other Stories üzletek megtalálhatók Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Kuvaitban, Hollandiában, Lengyelországban, Katarban, Dél-Koreában, Spanyolországban, Svédországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Arab Emírségekben és az Egyesült Államokban.

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói