Victoria´s Secret: A világ legdrágább melltartói

2015.november.9.

A Victoria's Secret nemcsak szexi fehérneművel látja el a plusz vonzerőre vágyó nőket, hanem minden évben bemutat egy vagyonokat érő speciális, fantázia melltartót is.

A 2015-ös Fantasy Bra
A 2015-ös Fantasy Bra
Fotó: Northfoto

Az aktuális Fantasy Bra trendi ékszerészek hathatós közreműködésével készül, mindig csak egyetlen példányban. Mondjuk ez nem csoda, mert a felhasznált gyémántok, zafírok, smaragdok, rubinok egyenként sem sorolhatók éppen az olcsó kategóriába. Az elkészült darab eladó, de ha nem sikerül rá találni egy kőgazdag vevőt, akkor visszakerül az ékszerész műhelybe, ahol szétszedik, és az értékes drágaköveket új ékszerekhez használják fel.

A Fantasy Bra évente más "keresztnevet" kap, és mindig egy szexi Victoria's Secret angyal – aki persze topmodell – mutatja be. Idén ez a hatalmas megtiszteltetés Lily Aldridge modellt illette meg, aki a Victoria's Secret nagyszabású bemutatóján a 2 milliódolláros melltartóban fog végigvonulni a kifutón, mely ezúttal a Tűzijáték fantázianevet kapta.

A közelgő szexi fehérnemű show alkalmából összegyűjtöttük az eddigi drágaköves Victoria's Secret melltartókat. Lássuk, miféle csodák készültek az elmúlt (majdnem) két évtizedben!

Kattints ide:

Victoria´s Secret: A világ legdrágább melltartói A Victoria's Secret minden évben bemutat egy vagyonokat érő speciális, fantázia melltartót. A 2015-ös Fantasy Bra

Ez is érdekelhet

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke