Világ fashionisztái, szemeteket Párizsra vessétek!

2013.október.24.

A világ minden részéről érkeztek azok az újságírók, akik ezekben a percekben közelről is megnézhetik a Párizsi allűrként aposztrofált kapszulakollekciót. A november 14-től Budapesten is kapható darabokat utánozhatatlan lazaság és átgondolt eklektika jellemzi.

Isabel Marant
Isabel Marant

A franciák egyik nemzeti büszkesége - bár még mindig fiatal - nők generációit öltözteti korukra fittyet hányó, különleges darabokba. Isabel Marant nem csak egy dizájner a sok közül, hanem amolyan életérzés-felelős. Miért is ne lehetne rock & roll az ember életében 40 felett is? Alatta meg úgyis kötelező. Mindannyian szeretünk/szeretnénk beleférni a 28-as, ceruzaszabású farmerünkbe és egy laza pólóval meg őrülten szexi tűsarkúval viselni. Pláne, vágyakozunk az európai városokból az egzotikus, varázslatos Kelet felé. Mint nők, szeretjük, ha komolyan vesznek bennünket és a férfiak közt is megálljuk a helyünket. Nem véletlenül olyan vonzóak Marant fiús szabásvonalai, melyeket bohém díszítésekkel, applikációkkal, anyagtársításokkal tesz ellenállhatatlanná. Isabel nem kapkod. Összeszedetten tükrözi a mai nőt és egy mindennap viselhető gardróbot kínál.

Most neked is lehet egy Isabel Marant-od elérhető áron! Novemberben csapj le a limitált kollekcióra!
Légy lezser ceruzafarmerben és egy pamutpólóban, de viseld egy ilyen dögös tűsarkúval!

Ma este mutatja be már most őrületes sikernek számító, H&M-nek tervezett kollekcióját a Tennis Club de Paris-ban, ahol egy 90-es éveket idéző díszletben vonulnak majd fel a modellek. A GLAMOUR is ott lesz és beszámol!

A nőies, rugalmas csipke és a rusztikus, kötött darabok együtt viselve izgalmasak és kényelmesek

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói