A GANT 2013-as különleges őszi-téli kollekciója

2013.augusztus.21.

A 2013-as őszi-téli szezonra a GANT ismerős terepre tér vissza: az amerikai Keleti Partra.

A GANT 2013-as különleges őszi-téli kollekciója
Fotó: GANT

Idei ihletüket az Ivy League kollégiumok titokzatos légköre és New York (a város mely sohasem alszik) lakói adták - ezt fordította le a GANT esszenciális American Sportswear kollekciójába, felhasználva saját gazdag hagyományait és egy kis európai stílust is. Idei tematikus kollekciójuk: New York Stories, Collegiate és White Label.

New York Stories. Kevés inspiratívabb város van New Yorknál, ez a kollekció pedig ellát téged a tökéletes ruhatárral arra az időszakra, amikor a Central Park fái aranysárgává válnak és a Rockefeller Center korcsolyapályája végre kinyit. A ‘70-es évek stílusának modernizálásával bemutatjuk a GANT új, hosszított szabásait; például hosszú, öves kabátjaikon vagy divatos kord ballonkabátjukon. Néhány sportosabb darab - mondjuk egy dzseki – kombinációjával egyszerre elegáns és mégis laza hatást érhetünk el, ami a GANT stílus alapvető vonása. Idei őszies színek: moha zöld, sötétbarna, tengerészkék és homokszín olyan egyaránt meleg és kényelmes szövetekkel kombinálva, mint a kord, flanel és puha kötött gyapjú.

A GANT 1949-es New Haven-i megalakulása óta különleges kapcsolatot ápol az Ivy League kollégiumokkal, ami a Collegiate kollekciót látva is egyértelmű. Az ‘50-es és '60-as évek "mod" divatját modernizálták, így tették még élvezetesebbé a klasszikus "prep" stílus viselését. A szűk répaszabású és hét-nyolcados nadrágok jól mennek a kapucnis- és télikabátokhoz, kombinálva kiváló kötött darabjainkkal és ruháikkal. Az olyan alapvető télies anyagok, mint a Shetland gyapjú, mikro kord és tweed idén klasszikus kékben, szürkében és homokszínben igazán divatosak, kiegészítve némi naranccsal, rózsaszínnel és burgundi vörössel a stílusos, mégis játékos összhatásért.

A White Label kollekcióval a GANT megalkotta a kifinomult Keleti parti öltözet igazi megtestesítőjét. A New York Stories téma város iránti szeretetét folytatták tovább ebben a kollekcióban is; New York art deco épületeinek designelemeit értelmezték át ruháikra, kezdve az Empire State Buildinget ábrázoló mintáikkal, egészen a felhőkarcolóra emlékeztető szabásokig. Természetesen csakis a legfinomabb anyagokból készülnek a White Label darabjai; például a szőrgalléros télikabát vagy az elegáns ceruzaszoknya - szintén bőrből. Színpalettájuk is a kifinomultság nevében készült - mély- és égkék, világos gránitszürke, csokoládé, bronz és halvány neonszínek alkotják az idei kollekciót.

Kattints a galériára, ahol megtekintheted a GANT új kollekcióját!

A GANT 2013-as különleges őszi-téli kollekciója A 2013-as őszi-téli szezonra a GANT ismerős terepre tér vissza: az amerikai Keleti Partra.

Ez is érdekelhet

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról