A sportmelltartó a legnépszerűbb ruhadarab

2016.július.12.

Ma már nem csak sportoláshoz viseljük ezeket a kényeles melltartókat, hanem szabályosan divat lett "magunkon felejteni". Valahogy olyan ez, mint egy kényelmes, lapos talpú papucs, vagy balerina cipő, élvezet viselni!

Kati személyes tapasztalattal rendelkezik arról, milyen fontos a kényelmes melltartó megtalálása a sportoláshoz is. Sportolás közben a női mell fokozott igénybevételnek van kitéve és miután nincsenek benne izmok, – azok a mellkason vannak ugyanis – amikor intenzíven mozgunk, a mellben levő zsír- és kötőszövetek megnyúlhatnak, elveszíthetik rugalmasságukat. Ezért rendkívül fontos, hogy a lehető legjobban fixáljuk melleinket edzés közben, és mindezt persze kényelmes módon, a lehető legnagyobb mozgásszabadságot biztosítva magunknak.

A hétköznapi vagy alkalmi csipkés, körmerevítős, push-up-os vagy más dekoltált fazonok nem alkalmasak erre – speciális sportmelltartókra van szükség, melyből ideális kínálatot nyújt a Triumph Triaction kollekciója. A melltartók kosárrésze alatt széles, rugalmas, biztonságot adó szalagok találhatók, a vállpántok pedig szélesek és masszívak. A funkcionális, légáteresztő és nedvesség-szabályzó alapanyagok gondoskodnak a kellemes közérzetről, hogy ne fülledjünk bele a melltartókba, még ha erősen izzadunk is.

Ez is érdekelhet

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói