A Tigris éve: Idén nem lesz jobb a Balenciaga kampányánál

2022.január.12.

Még csak január eleje van, de már el is készült az év legmenőbb kampánya. A képek magukért beszélnek.

Balenciaga Year of the Tiger kollekció
Balenciaga Year of the Tiger kollekció

Az idei holdújév február 1-jén, kedden érkezik, és a Tigris évét hirdeti. A harmadik állat a kínai állatöv és naptár 12 éves ciklusában az erőt, és a bátorságot képviseli. Ha van benned nyitottság az ősi gyakorlatokkal és erőkkel szemben, miért ne ruházhatnád fel magad ezekkel, a szó szoros értelmében véve? Jó néhány divatmárka beszáll az idei ünnepségbe a Tigris Éve kapszulakollekciókkal, cipőket, ruhákat, és kiegészítőket bemutatva. Ragadd meg valamelyik darabot, vidd magaddal a tigris erejét és bátorságát egész évben, és még azon túl is.

BALENCIAGA

A tüzes narancs és az elegáns fekete színek kerülnek a középpontba a menő kapszulakollekcióban. A divatház ingekben, táskákban, sapkákban, tornacipőkben, ruhákban, csizmákban, kapucnis pulcsikban közvetíti a "tigrisenergiát". A kampány pedig annyira szórakoztató és kreatív, hogy talán már most kihirdethetjük a nyertest ebben az évben.

GUCCI

A Gucci Tiger gyűjteménye a hagyományos kínai művészet fenségét ünnepli vibráló színpalettával és bonyolult formatervezésével. A tigris motívumokon túl több grafikai elem is akad, amelyek szemkápráztatóak, ahogy azt már megszokhattuk Alessandro Michele-től.

Nike
Nike

NIKE

A Nike is beszáll a buliba a Jordan tornacipőjével. Az Air Jordan 1-es sorozatát menő tigriscsíkok és aranyszínű minták díszítik.

PRADA

Bár nem teljesen tigris témájú (mintájú) a Prada kollekciója, ám egy nagyon fontos témára hívja fel a figyelmet. Az erős és hatalmas tigris is a kihalás veszélyével fenyegetett faj, ezért idén a divatház a Tigris Éve kampányát a Kínai Zöld Alapítvány a Walking with Tiger and Leopard programjához való hozzájárulással párosítja.

Diesel
Diesel

DIESEL

A Diesel nemi szempontból semleges holdújévi kollekciójának középpontjában a farmer és a felsők állnak, tigris grafikával. A piros a kapszulakollekció elsődleges színe, melynek a pasztell részletek lágyabb hatást kölcsönöznek.

MOSCHINO

Na jó, a Moschino kampánya is fantasztikus lett, amiben a reggelik nagy kedvence kerül fókuszba. Jeremy Scott gyermekkori reggeli kabaláját, Tonyt, a tigrist a márka nagykövetévé változtatta. A ruhák és kiegészítők grafikai nyomatokat és hímzéseket tartalmaznak, sokféleképpen értelmezve a szeretett figurát a pólókon, melegítőnadrág-szetteken és farmerkabátokon keresztül.

Onitsuka Tiger DENTIGRE TAI-CHI
Onitsuka Tiger DENTIGRE TAI-CHI

ONITSUKA TIGER

Bár a cipő nem kifejezetten a Tigris évének ünneplésére készült, kihagyhatatlan a sorból, mert annyira autentikus. Az Onitsuka Tiger Dentigre Tai-Chi részleteit a tai chi cipők ihlették. A hibrid modell a márka Tai-Chi-Red felsőrészét a 2020-as őszi-téli kollekcióban piacra dobott Dentigre talppal kombinálja.

A tigrismancsra formázott vastag talp igazán karakteressé teszi ezt a tornacipőt. A felsőrészt pedig a túlméretezett Onitsuka Tiger Stripes emblémája díszíti. Ez a cipő a stílusok merész fúzióját fejezi ki, ezért is kihagyhatatlan.

Ez is érdekelhet

10 ikonikus divatkiegészítő filmekből, amikre te is tuti emlékszel

10 ikonikus divatkiegészítő filmekből, amikre te is tuti emlékszel

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről