Az H&M Home megérkezett Magyarországra!

2013.szeptember.13.

A H&M, Hennes & Mauritz, örömmel jelenti be, hogy szeptemberben megnyitja első Home üzletét Magyarországon. A H&M Home koncepció a divatot és a lakberendezést ötvözi, szezononként megújuló kollekciói lakástextileket és dekorációs cikkeket kínálnak, mindezt elérhető árakon. A H&M Home részleg a Westend bevásárlóközpontban elérhető az új H&M üzletben.

A H&M Home 2009 óta kínál dekorációs és lakberendezési termékeket, valamint gyermekszoba kollekciókat minden stílusban, ötvözve a divatot és a lakberendezést. A termékválaszték 2012 óta babaszoba kollekcióval bővült. A szezononként megújuló választékban megtalálható lakástextilek, mint a párnahuzatok, ágytakarók, törölközők és ágyneműk minden otthont kicsit melegebbé varázsolnak. A kollekciók ezen kívül dekorációs termékeket is kínálnak, mint üvegvázák, fa tálcák és tálak, kerámiák és tortaállványok, amelyek még egyedibbé és személyesebbé teszik a lakást.

Idén a H&M Home a lakás minden helyiségébe drámát és egyéniséget kínál folyamatosan növekvő őszi választékával, amely a lakásbelsőkben tökéletesen tükrözi a személyes stílust. Az újragondolt, modern bohémság drámai hatást kölcsönöz a barokk mintás díszpárnáknak, ágyneműknek, sőt még a fürdőköpenyeknek is. A virág- (bazsarózsás), vagy állatos (hollós vagy lovas) printek a modernitást, míg a XXI. századi minimalizmus a tisztaság érzetét hozza el az otthonokba. A természet szépségét a függönyök, valamint a konyharuhák és az asztali futók botanikus mintái ragadják meg, az ágyneműk kedves virágmintái, valamint a zuhanyfüggönyök és törülközők élénk csipkemintái pedig színt és játékosságot visznek a kollekcióba. A teljes gyermek- és babakollekció mellett szintén fontos a dekorációs termékek – mint pl. a színes üvegvázák, fa tárolóeszközök, mintás kerámiák és üveg tortaállványok – növekvő választéka.

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói