Van élet a feketén túl: íme a szezon 6 vezető cipő színe, ami garantáltan mindenhez passzol majd

A cipőinktől jogosan várható el, hogy a lehető legtöbb öltözékünkhöz passzoljanak, ezért mint ilyen, a cipőkbe való befektetés egy nagyon jól átgondolt döntést igényel, hiszen rajtuk van a nagy felelősség, hogy a legtöbb szettünket fel tudják majd dobni. És mi lehet fontosabb tényező, főleg a tavasz-nyári időszakban a választásnál, mint a cipő színe?

Kezdődjön a nyári cipő szín kavalkád!
Kezdődjön a nyári cipő szín kavalkád!
Fotó: Claudio Lavenia/Getty Images

A nők többsége valószínűleg hajlamos azt az igen egyszerű döntést hozni, hogy a legalapvetőbb cipő szín - azaz a fekete - mellett teszi le a voksát. Hajlamosak vagyunk azt gondolni a feketéről, hogy mindenhez passzol, hogy igazi biztonsági játékos. Pedig éppen ellenkezőleg is tud hatni - néha még a legharmonikusabb öltözékeket is képes agyoncsapni sötétségével. Télen még, valljuk be, igazi aduász, de ahogy közelednek a nyári hónapok, hidd el nekünk, érdemes kísérletezni más színekkel is. Még akkor is javasoljuk a színes cipők felé való kacsintgatást, ha a ruhatárad más területén kevésbé vagy nyitott az élénkebb árnyalatokra, ugyanis a kis fekete ruhádat sem fogja jobban feldobni más, mint egy szép színes cipő! Hogy bizonyítsunk, felkutattuk azt a 6 cipő színt, ami garantáltan passzolni fog, de tényleg, minden öltözékedhez, sőt, minden körömlakkodhoz!

Te is szereted a játékot a cipő szín és körömlakk szín párosításokban?
Fotó: @lucywilliams02

Akár igazi klasszikus típus vagy, aki nem szívesen mozdul ki a komfortzónájából, és ragaszkodik a jól megszokott darabjaihoz, akár a játékosabb oldalát szereted a divatnak, és nyitott vagy a meglepőbb dolgokra is, ezek a cipőszínek sokkal személyesebbé, egyedibbé és sokoldalúbbá teszik majd a ruhatárad. A fazonok miatt pedig még aggódnod sem kell, mert az idei trendeket felkutatva ezek a színek szinte minden cipő típusnál fellelhetőek, legyen az klasszikus, elegáns, szexi, feltűnő vagy sportos. Minden további nélkül pedig jöjjön hát a 6 ikonikus cipő szín, ami mindenhez passzolni fog az idei nyári ruhatáradban!

Babakék

A legbájosabb nyári cipő szín kétségtelenül a babakék lesz
Fotó: @lucywilliams02

Hasonlóan a kék farmerhez, amiről tudjuk ugye, hogy minden színnel tökéletesen párosítható, pontosan ez a logika igaz a világoskék cipőt illetően is. Vegyük is át csak még egyszer: tudunk olyan ruhadarabot vagy színt mondani, ami nem passzolna a világoskék farmerhez? Nem! Hát akkor nyugodtan próbáld is csak ki a babakék cipő eme fantasztikus oldalát, képzeld csak el, mesés lesz pirossal, sárgával, zölddel, barnával - soroljuk még? Ha nem hiszed, próbáld ki egy sikkes farmer szettel első körben!

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

Fehér

Ha a legmodernebb cipő szín a vágyad, próbáld ki a fehéret
Fotó: @monikh

Korábban a fehér cipőkkel kapcsolatban voltak olyan előítéleteink, hogy olcsónak hatnak. Főleg, miután a 2000-es évek eleji hódításaik után eltűntek a színről. Most ez vagy az Y2K hullámainak köszönhető, vagy csak most ért be a fehér cipők létjogosultsága, de kifinomult, minőségi sziluettekkel párosítva talán a nyár egyik legsikkesebb és legfrissebb választása lehet. Farmer maxiszoknyával párosítva pedig elegánsan hódolhatsz is a 2000-es éveknek.

Piros

A franciásan sikkes cipő szín az élénk piros
Fotó: @jeannedamas

Az élénk pirosat tekinthetjük merész választásnak is, de legszélesebb körben ezt a különleges árnyalatot tekintik még mindig a legklasszikusabb színnek, gondoljunk csak a piros körmökre. Az a sikk és nőiesség, ami ebből a színből árad, ezen a nyáron is tarol, és továbbra is bizonyítja, hogy egy igazi nő ruhatárában mindenhez passzolni fog: farmerhez és virágos ruhához egyaránt. A szezon legkedveltebb cipőtrendje, a Mary Jane is mesés ebben az árnyalatban.

Ezüst

A legragyogóbb cipő szín ezüstös csillogással tarol
Fotó: @lefevrediary

Az ezüst ezen a nyáron is kulcstrend lesz, főként a kiegészítők és cipők világában. Világos alapszínűk és fényvisszaverő felületük egész egyszerűen mesésen passzol más árnyalatokkal is - sokkal jobban, mint az arany -, bármilyen feltűnőnek is tűnnek első látásra, remekül megbújnak a többi szín társaságában. Ha nyári esküvőre keresed az alkalmi ruhát, a cipő választáson ne is gondolkodj tovább.

Sötétbarna

A kevésbé bevállalós cipő szín klasszikus egyéniségeknek.
Fotó: @femmeblk

A barna lesz a kedvenced, ha nehezen mondasz le a feketéről, hiszen ez az árnyalat olyannyira tud passzolni minden ruhádhoz, mint ahogyan a fekete. Sőt, azt mondanánk, hogy a lágyabb árnyalatokkal talán még jobban is megfér, ugyanis nem annyira durva velük szemben.

A western csizma a tavasz sztárja, íme 7 styling tipp, hogy biztosra menj vele

Bézs

Egy cipő szín nyárra kifinomult egyéniségeknek.ó
Fotó: @brittanybathgate

A bézs, homok és vanília árnyalatok áthidalják a szakadékot, ha nem éreznéd elég barnának a bőröd a fehér cipőhöz. A varázslat pedig benne az, hogy remekül kiegészíti a pasztell és hasonló árnyalatú, vagy világos öltözékeket is, de próbáld csak ki, mennyire frissnek fog hatni egy élénk, akár neon hangulatba hajló színnel is. Igazi nyári ütős páros lesznek.

Mutatjuk is a szezon legmenőbb cipőit a 6 árnyalatban, hogy garantáltan rátalálhass a kedvenc fazonodra!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Ráknak nincs oka aggodalomra, a Szűz őrizze meg a nyugalmát - június 1.

Napi horoszkóp: A Ráknak nincs oka aggodalomra, a Szűz őrizze meg a nyugalmát - június 1.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Társkeresési pánik: a stressz nem csak a férfiakat ijesztheti el (x)

Társkeresési pánik: a stressz nem csak a férfiakat ijesztheti el (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

PR

Csilliárdos divat- és beauty-birodalom: A Kardashian-nővérek vállalkozásai (x)

Csilliárdos divat- és beauty-birodalom: A Kardashian-nővérek vállalkozásai (x)