Tarol a francia stílus: íme 6 trendi farmer 15 000 Ft alatt

Bár általában nem éppen a farmert tekintjük a nyári viseletek alapvető darabjának, mégis a ruhatárunk legkedveltebb négy évszakos szereplője és a kedvenc összeállításaink része tavasztól nyár végéig. Ha a kifinomultabb stílusok kedvelője vagy, mutatunk neked most 6 farmer összeállítást, melyek egy párizsi nő mindennapjaiban is megállnák a helyüket.

Inspirációt keresel nyári farmer szettekhez? Itt jó helyen jársz
Inspirációt keresel nyári farmer szettekhez? Itt jó helyen jársz
Fotó: @carolineblomst

A farmer és felső kombinációk gardróbunk legmeghatározóbb elemei, évszaktól és alkalomtól függetlenül. Még a kevésbé divat érzékeny nők aduásza is. És ha hiszed, ha nem, ezt az alapvető együttest a végletekig lehet mesteri fokozatokra emelni. Számtalan variációval lehet játszani, ha a farmer a kiindulási darab, még akkor is, ha a legkifinomultabb és legsikkesebb oldalát szeretnéd megtartani. Hiszen blézer és blézer között, és fehér póló és fehér póló között is megannyi különbség van.

Leandra Medine mestere a klasszikus farmer összeállításoknak
Fotó: @leandramcohen

A farmer, bármennyire is gardróbunk legegyszerűbb darabja, bizony a trendi és nem mindennapi megjelenés nagyon fontos építőköve. A farmer szerepe évről-évre képes egyre jobban felértékelődni, ezáltal egyre több stílust vagyunk képesek befogadni. Az elmúlt néhány év a 80-as és 90-es évek fazonjait hozta vissza, hosszú évek skinny szerelme után, mostanra úgy tűnik képesek lettünk elfogadni a bőszárú farmer sikkjét is, és megtanultuk ennyi év után ismét beépíteni a ruhatárunkba. A farmer túlmutat mindenen ami a divatot befolyásolhatja, generációkon, stílusokon és évszakokon is, így tehát mindig, mindenhol biztos helye van, így nyáron is.

A farmerben rejlő stílus lehetőségek épp olyan variábilisak tavasszal és nyáron is. Az ujjatlan felsőktől, a romantikus blúzokon keresztül, a klasszikus fehér ingen át, egészen a könnyű len zakókig, ezek a darabok mind egy kifinomult párosítást kívánnak a farmer társaságában. A mostanra végre elfogadottá vált bő és egyenes szárú, valamint culotte fazonok pedig légies megoldást jelentenek a melegebb időben, nem beszélve a fehér farmerről, ami a nyár legfrissebb ruhadarabja. Ha ezen a nyáron szeretnéd a farmer arzenálod ünnepi fényben tartani, íme 6 igazán sikkes összeállítás, amit a végtelenségig rotálhatsz egészen a szezon végéig.

Tarolnak a tavaszi trendek: inspirálódj a legmenőbb hírességek összeállításaiból

Lenvászon blézerrel az élen

A lenvászon blézer és a farmer a nyár legkönnyedebb szettjét alkotják
Fotó: @lindseyholland_

Íme egy tökéletes munkaidő utáni összeállítás. A vintage lenvászon blézer, válltáskával és alacsony sarkú papuccsal a legjobb választás lehet egy nyáresti vacsorához, természetesen egy igazán klasszikus egyenes szárú farmer társaságában.

Teljesen fehérben

A fehér farmer legyen a nyári aduász darabod
Fotó: @astyleedit

A legvisszafogottabb színblokk, amivel valaha találkoztál: fehér a fehérrel, vagy ekrüvel, klasszikusan franciás viselet. A tél teltebb árnyalatai után milyen jól esik a szemnek ez a frissesség. Pasztell kiegészítőkkel, csak finoman törd meg a vakító világosságot.

Egy kendő mint top

A farmer egyik legbájosabb társa lesz a kendő top
Fotó: @annelauremais

Imádjuk a selyemkendők adta lehetőségeket: pompás hajbavaló, nyakbavaló és nyári topként is nagyszerű, kicsit a Y2K trendet követve, de szelíd mintával francia stílusban tartva. Egy fehér, vágott szárú farmerrel csini nyári szettet alkotnak.

Nagy klasszikusok társaságában

Nagybetűs francia stílus: farmer és fehér ing
Fotó: @symphonyofsilk

A fehér ing és farmer párosánál nincs klasszikusabb, sikkesebb, franciásabb. Az egyenes szárú farmer egyik kedvenc cipőtrendje, a pántos szandál tökéletesíti az emelkedett hangulatot. Egy ilyen szettből bármikor és bármennyit az idei nyáron.

Íme a tavasz kedvenc ruhadarabja, a ballonkabát, ami egy nő gardróbjából sem hiányozhat

Kockás zakó és csíkos ing

A farmer maszkulin oldala egy kifinomultabb megvilágításban
Fotó: @erinoffduty

A legklasszikusabb maszkulin darabok összefogása, a francia nők tavaszi alapvető összeállítása. Dobhatsz le a rétegekből, ahogy melegszik az idő, de az inget ezúton tűrd be, és hangsúlyozz övvel.

A tökéletes francia sikk

Ahogy azt Párizsban szokták: farmer és baguette
Fotó: @leasy_inparis

Nincs egyszerűbb és kifinomultabb ennél a vérbeli francia szettnél. Környakú felső, bőszárú farmer, espadrilles szandál és egy óriási szalmatáska. Mi így akarjuk tölteni a nyarat!

A tökéletes nyári farmert pedig most megtalálhatod akár 15 000 Ft alatt!

Ez is érdekelhet

Ez a boldog párkapcsolat titka, ha Bika, Szűz vagy Bak a partnered

Ez a boldog párkapcsolat titka, ha Bika, Szűz vagy Bak a partnered

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)