Flamenco-, szafari- és fesztiválstílus hódít a Reserved nyári kollekciójában!

Szponzorált tartalom

2019.április.24.

A retró és a romantika kombinálva nomád népművészettel, a bohém világjáró életérzéssel, mindezt megmerítve a pop kultúrában – ez adja a Reserved legújabb nyári lookbookjának jellegzetességét. Vagyis bárhová menj is a nyáron, vízpartra, városba, vagy egyenesen a sivatagba, a színes, könnyed stílusú és anyagú ruhákkal nem lőhetsz mellé!

Marokkó félreeső területei tökéletes hátteret és inspirációt biztosítanak a Reserved nyári kampányához. A képeken megjelenő gondtalan, idillikus életérzéshez a '90-es évek fesztiváljainak techno hangulata ad új réteget. Egyébként, a különböző civilizációk hagyományából való inspirálódás jelenleg erős globális trend a divat és pop kultúrában, amelyet a Reserved is előszeretettel követ: az egész kampány gazdag multikulturális motívumokban, melyekhez erős természetközeliség társul. Szinte már érezhetjük is bőrünkön a meleg nyári levegőt!

A ruhák vezető szerepet játszanak a női kollekcióban. Hangsúlyosak a csipkék, a romantikus flamenco fodrok és áttört részletek, halószerű elemek. A háló számtalan variációját használták a Reserved tervezői a szoknyáknál is. A batikolt motívumok a fesztivál stílust idézik meg.

A Reserved férfi vonalának fő elmei a kényelmes, oversize darabok. Fakó színek, földtónusok, egysoros öltönyök szandállal, len felsők bermuda nadrággal, a Coachellát megidéző batikolt pólók jellemzik. Khaki blézerek és kapucnis széldzsekik utalnak a szafari stílusra.

A kiegészítők közt megtalálhatóak az utazások kellékei, a halászkalapok, XXL-es zsákok és túlméretezett válltáskák. Mind a kollekció egészére jellemző világjáró vibrálást erősítik.

A rave stílus a '90-es évek techno fesztiváljaiból, a sivatag színeiből és a szavanna hangulatából merítkezik. Ezek a keveréke alakítja a Reserved eklektikus kollekcióját, ami tele van idillikus nyári vibrálással. Darabjai tökéletes viseletet adnak a nyári üdülőhelyen, a vadonban tett kirándulás során, vagy akár a város dzsungelében.

A Reserved nyári kollekciójáról készült további képeket a cikk után található galériában tekintheted meg!

Ez is érdekelhet

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

GLAMOUR Horoszkóp

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Monitor

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat