Streetstyle: itt van az új PUMA Cali Dream cipő!

2022.április.4.

Megérkezett a Playersroom üzletekbe az új PUMA Cali Dream cipő, ami egy igazi gardrób ikon, mégis egy időtlen alapdarab a letisztult, univerzális dizájnnak köszönhetően. Az ikonikus Cali sziluett egy friss külsőt kapott, ami a kaliforniai szörf kultúra könnyed, szabad világát idézi.

A szörfkultúrát idézi, de a deszkés stílusban is nagyon jól fest ezt a hamisítatlan streetstyle cipő
A szörfkultúrát idézi, de a deszkés stílusban is nagyon jól fest ezt a hamisítatlan streetstyle cipő
Fotó: PUMA

Az új modell a modern utcai viseletet feminin vonásokkal keveri. Stílustól függetlenül bármihez ízlésesen passzol, és bármely szettet a következő szintre emel, ami a szó szoros értelmében is igaz, hiszen a hangsúlyos platform adja a Cali Dream esszenciáját.

Tavaszi ruhatárfrissítésre készülsz? Egy Puma Cali sneakert bármivel felvehetsz!
Fotó: PUMA

A talprész ezúttal félig bordázott külsőt, és merész, dupla rétegű sarokrészt kapott, ami valódi bőr nyelvrésszel egészül ki. A dizájn vagány és egyben álomszerű, nem véletlenül: a kampány arra ösztönzi a nőket, hogy merjenek nagyot álmodni. A Cali Dream cipők bárhova elvisznek, miközben a stílusról sem kell lemondanod. A kampány célja, hogy megünnepelje és megvilágítsa a tényt, hogy bárki is légy, a céljaid validak, csodásak és kemény munkával és kitartással a határ csak a csillagos ég.

A platformtalp továbbra is nagyon menő, ezt bizonyítja a Puma Cali sneaker is
Fotó: PUMA

A Cali Dream reflektál a PUMA korábbi modelljeire, mind dizájnban, mind filozófiában. A She Moves Us kampány ernyője alá esik, ami a mai hús-vér nőhöz szól, aki kitartó, nyitott szemléletű és erős, bármit is hozzon az élet. Arra buzdít minden nőt, hogy a lehető legjobb önmaguk legyenek, és segítsék és inspirálják egymást, közösen haladva a cél felé, együtt ünnepelve a sikereket.

A PUMA Cali Dream cipők elérhetők a Playersroom üzletekben és a webshopon.

Ez is érdekelhet

Merész ruhákból nem volt hiány a  GLAMOUR Women of the Year gálán

Merész ruhákból nem volt hiány a GLAMOUR Women of the Year gálán

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói