Mesebeli csillogás a Swarovski új kollekciójával

2015.március.12.

Úgy tűnik a Disney legújabb mozifilmje, habár még be sem mutatták, sokakat inspirált saját kollekciójuk megalkotására. Nem másról van szó, mint a Hamupipőke csodálatos történetéről, ami valószínűleg mindenki számára ismerős kortól és nemtől függetlenül.

A hazai mozikban március 19-én bemutatásra kerülő tündérmese megihlette a neves Swarovski tervezőit is, így Sandy Powell Oscar-díjas jelmeztervezővel karöltve valami hihetetlenül gyönyörűt alkottak! Összesen nem kevesebb, mint 1,7 millió aprócska kristállyal ékesítették a filmben megjelenő ruhákat, sminkeket és ékszereket. Természetesen Hamupipőke sztorijából nem hiányozhat a híres üvegcipellő sem, melyet tömör kristályból készítettek el, és 221 fényvisszaverő kristálylapocska teszi azt még varázslatosabbá.

Ha ez még nem lenne elég, Atelier Swarovski-val közös együttműködésében Powell, a Cate Blanchett által alakított gonosz mostoha klasszikus eleganciájától ihletve úgy döntött, egy 4 darabból álló ékszerkollekcióval is kedveskedik a mese szerelmeseinek. A romantikus ékszerek mellett, megalkotta Hamupipőke figuráját, és a híres üvegcipellőjét két különleges változatban is. Hazánkban a kollekciót március 23-tól szerezhetitek be az arra kijelölt üzletekben.

A GLAMOUR csapata volt olyan szerencsés, hogy a párizsi divathét keretein belül megpillanthatta a már következő kollekció darabjait, melyről hamarosan be is fogunk nektek számolni. Addig is mi már nagyon várjuk, hogy lecsaphassunk egy kis csodára a Hamupipőkés kollekcióból, és ezzel együtt talán a hercegünkre is!

Kattints a galériára és nézd meg a Swarovski Hamupipőke kollekcióját:

Mesebeli csillogás a Swarovski új kollekciójával A Hamupipőke ihlette a kristályművészeket.

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke