Olasz könnyedség és elegancia: megérkezett a Gino Rossi

2019.október.14.

A CCC egy rendhagyó eseményen mutatta be legújabb, olasz tervezésű márkáját. A budai villában valódi stílusikonok beszélgettek az erőlködésmentes eleganciáról, amit te is megtanulhatsz. 

Sprezzatura - Ez az olasz kifejezés már a tizenhatodik században a magától értetődő, könnyed eleganciát jelentette, Schiffer Miklós stílusszakember, divattervező és író is ezzel magyarázta a Gino Rossi bemutatóján, miért is csodáljuk annyira az olaszok öltözködését. Jelenlétével Pataki Ági, a sikeres filmproducer is emelte a kollekció bemutatójának fényét. Ági ma ismét modellkedik, ezzel is példát mutatva nőtársainak, azt üzenve, hogy kortól függetlenül lehetünk stílusosak, élvezhetjük az életünket. A stílusikon elmondta nekünk, hogy szívesen visel nyáron csizmát, ősszel és télen pedig szandált, ezzel kicsit mindig rafináltabbá, izgalmassá téve a szettjét. Mindig van nála váltócipő, ha magas sarkúban indul el, tehát nagyon praktikus a divathoz való hozzáállása.

Fotó: Fotó: Panamy
Fotó: Fotó: Panamy

Epres Panni modell és influencer is szerepelt a kerekasztal-beszélgetésen, melyet Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője vezetett. Panni nyolc évig élt Olaszországban férje, Benedek Tibor munkája miatt, így volt ideje ellesni az olasz stílustrükköket. Az influenszerként is aktív modell imádja a balerinacipőket, ezeket azonnal pótolja a ruhatárában, amint elkopnak. Izgalmas volt, hogy a sudár termetű, negyvenhárom évesen is hibátlan alakú Panni kijelentette, hogy szerinte a finom stílusának egyik alapja az, hogy sosem visel az alakot túlzottan megmutató, feszes darabokat. A három stílusikon tökéletesen megegyezett abban, hogy mindannyian igényes, jó minőségű alapdarabokra építik a ruhatárukat. 

A stílus tanulható, ebben megegyeztek a Gino Rossi kerekasztal-beszélgetésének részvevői: Epres Panni, Pataki Ági és Schiffer Miklós:

Gino Rossi stílus 

Az olasz tervezés egyfajta garancia arra, hogy be tudod csempészni a könnyed eleganciát a megjelenésedbe. A női cipők közt is megtalálod a CCC üzletekben azokat az alapdarabokat, amelyek könnyeddé tehetik a hétköznapjaidat: a klasszikus körömcipőt, a balerinacipőt, a bokacsizmát, a bakancsot, a hosszú csizmát.

A cipők mellett táskákat és egyéb kiegészítőket is beszerezhetsz. A kitűnő alapanyagok, finom textrúrák, aprólékosan kidolgozott részletek mind-mind segítenek neked, hogy tökéletes legyen a megjelenésed. 

Fotó: Fotó: Panamy
Fotó: Fotó: Panamy

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói