A PUMA és a MAISON KITSUNÉ együtt ünnepli a sport mindennapi eleganciáját

2021.november.21.

A PUMA márka és a független párizsi divatház, a Maison Kitsuné újra együtt dolgozott egy második kollekció létrehozásában, ahol a sport találkozik a városi eleganciával, egyesítve a márka Párizs-Tokió esztétikáját a PUMA klasszikus stílus elemeivel és örökségével.

A PUMA x MAISON KITSUNÉ kollekció hű marad a letisztult, esztétikus stílushoz, és a második kollekcióhoz is előveszi a jellegzetes japán-francia örökségét. A minták a japán utcai ruházatból merítenek ihletet a francia stílus vonásaival gazdagítva. Ez az egyszerű, de fennkölt street kollekció ruházati cikkeket, lábbeliket és kiegészítőket tartalmaz.

A darabokon megjelennek a finom, hímzett részletek és a világosabb tónusokból álló színpaletta. A Maison Kitsuné jellegzetes róka motívuma az egész kollekcióban felfedezhető. A lábbelik között megtalálható a klasszikus stílusú, barna felsőrész, világoskékkel és a bordázott talppal ellátott Suede Crepe, valamint a Mirage Sport egyedi vonalakkal, rátétekkel és konstrukciókkal. A pulóverek sora mellett a kollekció tartalmaz egy fordított bombert, vízálló poncsót, ballonkabátot és cargo nadrágot.

A független párizsi divatház, a Maison Kitsuné a szépség iránt érzett szenvedélyével az Art de Vivre-t – vagyis az „Élet művészetét” – hangsúlyozza mindenben, amit csinál. Finom egyensúlyt teremtve a hagyományos keleti és a kortárs nyugati hatások között, utcai elemekkel és a párizsi je-ne-sais-quoi-val fűszerezve.

A PUMA x MAISON KITSUNÉ legújabb termékei elérhetőek a PUMA.com-on.

Ez is érdekelhet

Jennifer Aniston szerint egy egész generáció tartja sértőnek a Jóbarátokat

Jennifer Aniston szerint egy egész generáció tartja sértőnek a Jóbarátokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói