Egy divatszerkesztő listája, mit csomagolj, hogy az idei nyaralás tökéletes legyen

Ez a cikk több mint 6 hónapja frissült utoljára, a benne lévő információk elavultak lehetnek.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Már közeleg a dátum, és izgatottan számolod vissza a napokat az indulásig? Bármi is legyen idén az úticél, valószínűleg neked is mindig a csomagolás okozza a legnagyobb fejtörést. Összeállítottuk a tökéletes listát a csomagoláshoz, hogy a nyaralás, legyen az egy hét vagy két hét, igazán stílusos lehessen anélkül, hogy az egész gardróbod magaddal cipelnéd.

Nincs meg minden a nyaraláshoz? Itt vár rád a tökéletes lista a csomagoláshoz.
Nincs meg minden a nyaraláshoz? Itt vár rád a tökéletes lista a csomagoláshoz
Fotó: @emilisindlev

Egy utazási csomagolási lista összeállítása elsőre kicsit fárasztónak tűnhet, és az indulás előtti rohanásban könnyebb megoldás lehet csak úgy beszórni mindent a bőröndbe. De gondolj csak bele, hány nyaraláson jutott eszedbe, hogy nem biztos, hogy a megfelelő darabokat vitted magaddal. Szeretnénk megmutatni neked, hogy egy stílusos nyaraláshoz is össze lehet állítani egy mikro kapszula gardróbot. Nem kell tucatnyi felsőt és ruhát elvinni, a lényeg, hogy amiket csomagolsz, egymással is kombinálhatók legyenek, és alkalmazkodjanak a várható programokhoz. Hidd el, ez a lista mindent tartalmaz, hogy jól teljenek a napsütötte órák, az esti vacsorák, a városnézések és a kirándulások. Felejtsd is el az indulás előtti stresszt, hiszen itt a lista, mit csomagolj, hogy a nyaralás tökéletes legyen.

Nagyon sok döntést kell meghozni az utazás előtt, hogy mely legfontosabb dolgok kerüljenek a bőröndbe. És ez mind egytől egyig igenis sarkalatos kérdés egy nő számára, ezt senki sem kérdőjelezheti meg. Melyik legyen a megfelelő ruha nappali városnézéshez, és melyik az esti vacsorához? Milyen színű cipő fog mindenhez passzolni? Milyen kiegészítőket válasszunk?

A tökéletes kiegészítők a nyaraláshoz ott vannak a listán.
Fotó: @alessawinter

Ahelyett most, hogy a csomagolást az indulás előtti 12 órára hagynád, kiszórva az egész szekrényedet, dobálózva a megannyi bikiniddel, mert nem tudsz választani, és a végén a bőröndöt még lecsukni sem tudod a sok holmitól, megfogadod a tanácsainkat, és hagyatkozol a listánkra, hidd el, ezúton a készülődés is sokkal nyugodalmasabb lesz. Nem beszélve a nyaralásodról, hiszen ott már semmi sem fog fejtörést okozni az öltözködéssel kapcsolatban. Felkészülten fogsz érkezni, tudva, hogy mikor, mit, és mivel viselj az adott napszakokban. Lesz egy kiváló len inged és egy szarongod a vízpartra, ha ott ejtenétek meg az ebédet. Lesz egy csinos bőszárú nadrágod, ami mesés lesz egy csini felsővel az esti vacsorához, de atlétával akár a városnézéshez is. A farmer sort pedig pompás lesz egy pólóval a kirándulásokhoz. A megfelelő dzseki és sikkes pulóver választás pedig passzolni fog az elegánsabb és sportosabb öltözékeidhez is, ha hűvösebbre fordulna az idő.

A len darabok a lista legfontosabb elemei a tökéletes nyaraláshoz.
Fotó: @brittanybathgate

10 káprázatos trend, ami meghatározza majd 2023 nyarát

10 káprázatos trend, ami meghatározza majd 2023 nyarát

Nézd át most a listát, amit még egy pontos terméklista is követni fog - ajánló gyanánt - és szánj az idei nyaralásod előtt egy kis időt erre a kérdésre, hidd el, még meg is éri majd a ráfordítást, hogy kialakítsd ezt a kis nyári kapszulagardróbot, ugyanis mi csupa örökzöld darabot írtunk fel a listára, ami nem csak hogy egész nyáron tökéletes társad lesz, de a további évek során is.

A lista a megfelelő fürdőruha választásban is segíteni fog.
Fotó: @hannaschonberg

Ha biztosra akarsz menni, még ki is nyomtathatod ezt a csinos listát, legyen nálad az indulás előtti napokban, nehogy valami lemaradjon!

Íme a lista, hogy a nyaralás tökéletes legyen

Most pedig következzen a listához tartozó pontos termékajánló is, hogy még könnyebb legyen a készülődés. Jó utat!


Galéria

Bezárás
2023.06.03.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

glamour plusz ikon Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)