Végre egy fehérnemű, ami leköveti a testünk változásait

2021.március.17.

A SLOGGI legújabb kollekciójának fehérneműi innovatív, adaptív zónákat rejtenek, melyek a testhőre felveszik a test formáját, így tökéletesen illeszkednek alakunkhoz akár egy életen át

Végre egy fehérnemű, ami leköveti a testünk változásait
Fotó: sloggi

Neked is eleged van abból, hogy nem találod a megfelelő méretű melltartót…? Hogy egy kis hízás, fogyás, vagy a havi mellméret változás miatt mindig más fehérneműt kell választanod? Mi lenne, ha végre lenne egy olyan fehérnemű, ami pont olyan egyedi, mint a viselője?

A sloggi innovatív Body Adapt melltartói végre elhozzák a megoldást, ugyanis a fehérneműkben az anyagrétegek között található szilikon csíkok megfelelő tartást adnak, így kiválóan helyettesítik a kényelmetlen körmerevítőket, továbbá a testhőre tökéletesen felveszik az alakod formáját, így képesek lekövetni a test változásait.

A sloggi célkitűzése mindig is az volt, hogy felszabadítson a kényelmetlen melltartók és fehérneműk szorításából, ugyanis ha jól érzed magad a bőrödben, akkor bármit el tudsz érni, amit szeretnél. Továbbá fontos, hogy minden test egyedi, és úgy szép, ahogy van, alkattól, mérettől, bőrszíntől vagy identitástól függetlenül. A testünk rengeteg változáson megy keresztül életünk során: ilyenek a tinédzser kori, az anyává válás, vagy az idősödéssel járó drasztikus változások, de ezeken kívül akár naponta, hetente is különböző méretekben érezzük magunkat komfortosan.

Fotó: sloggi

A sloggi a legújabb Body Adapt fehérneműk tervezése közben ezt a sokszínűséget és a folyamatosan változásban lévő női testet tartotta szem előtt. A Body Adapt melltartók ezért három különböző fazonban elérhetőek, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt. A belebújós ’Bralette’ enyhe tartással és divatos hosszított fazonban érkezik. A ’Soft Bra’ egy hátul kapcsos, dekoratív V kivágású, közepes tartást biztosító melltartó, míg a ’T-shirt Bra’ biztos tartást ad, valamint könnyű szivacspárnáinak köszönhetően még egy feszülős póló alatt sem látszik át.

Fotó: sloggi

A körmerevítőket mindhárom melltartóban adaptív szilikon csíkok helyettesítik, melyek a testhőre tökéletesen felveszik a test vonalát, kompromisszummentes kényelmet biztosítva ezzel. A Body Adapt fehérneműk lézervágott széleinek köszönhetően második bőrként simulnak a testre, és nem vágnak be. Széles méretválasztékban – XS-XL+ - és négy színben – fekete, fehér, testszín és nude – elérhetőek a sloggi üzletekben. Természetesen a férfiakról sem feledkeztek meg, hiszen a tökéletes kényelem nekik is jár, így a Body Adapt egy ’Hipester’ fazonban is elérhető, melyet szintén adaptív zónák tesznek tökéletesen kényelmessé.

Ez is érdekelhet

Zsuzsa megmutatja, hogyan lehet az öltözködésed sikkes és komfortos!

Zsuzsa megmutatja, hogyan lehet az öltözködésed sikkes és komfortos!

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!