Váltsd valóra az álmaidat a Bonami GLAMOUR-kuponjaival!

Hirdetés

2019.április.8.

Mindannyian keressük azt az életérzést, amely boldoggá tesz minket, amiben jól érezzük magunkat és lelassulhatunk kicsit. A jóllétünk függhet a környezetünktől, az egészségünktől és a hangulatunktól is. Íme néhány tipp a bonami.hu webáruház oldalán, amelyek segítségével stílusossá és kényelmessé varázsolhatjuk az otthonunkat és ezáltal az életünket most 20% kedvezménnyel!

A skandináv stílus nem véletlenül az egyik legkedveltebb irányzat a lakberendezésben, mivel a nagyvárosi ember számára is számtalan lehetőséget kínál egy szebb és kényelmesebb élet megteremtéséhez. Mindannyian szeretnénk izgalmas és változatos miliőben élni, ahol laza puffokon és babzsákokon heverve kikapcsolódhatunk és ahol mégis a puritán, kissé letisztult formavilágú bútorokat glamúros stílusú dekorációs elemekkel vegyíthetjük. A nyugodt életvitel alapfeltétele a harmónia megteremtése.

A tökéletes pihenés kellékei

A tudatos életmódra való törekvés nem csak a lakberendezésben mutatkozhat meg, hanem a mindennapi szépségápolási rituáléinkban is. Egy nehéz nap után nincs is jobb annál, mint kényeztetni magunkat fenséges natúrkozmetikumok kal, vagy ápolni a lelkünket egy kellemes illatgyertyával vagy aromalámpával. Ma már rengeteg olyan kellék et is beszerezhetünk a fürdőszobába, amelyeknek kimondottan nyugtató hatásuk van.

Tökéletes kikapcsolódás a városban

A rohanó városi életforma sokkal elviselhetőbb, ha megtaláljuk a számunkra legjobb kikapcsolódást. A szabadidős tevékenységek hez ma már nemcsak praktikus, de jó minőségű és mutatós öltözékeket és kiegészítőket is beszerezhetünk a kedvenc hobbinkhoz: jógázáshoz, kertészkedés hez vagy akár kiránduláshoz.

Egy nő kötelező kellékei

Munkába menet is lehetünk stílusosak. A személyes tárgyaink, kiegészítő ink, amelyek minden nap velünk vannak ugyanúgy az öltözékünk részei, mint a kedvenc ruhadarabjaink, éppen ezért kellő gondossággal válogassuk ki azokat is. Egy termosz nak vagy egy napló nak is lehet izgalmas, az egyéniségünkhöz illő színe vagy mintája, amire hacsak ránézünk már jobb kedvünk lesz.

Ha még több inspirációra lenne szükséged, akkor kövesd a Bonami Instagram oldalát! Szerezd be néhány új kedvencet a Bonami.hu oldaláról!

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke