Egy szuper pólókollekció Pusztai Olivér tervezésében, amivel ráadásul jótékonykodsz is

2019.június.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Információs és Lelkisegély Szolgálat 1996-tól működik a Háttér Társaság gondozásában. Ezen időszak alatt rengeteg embernek segítettek az operátorok, akik felkészülését egy szakember gárda biztosítja folyamatosan. Az anonim Szolgálat többek között olyan embereknek kíván segíteni, akiknek önmaguk elfogadásával, a környezetük általi hátrányos megkülönböztetéssel, a HIV/AIDS betegséggel, vagy bántalmazással kell szembesülniük, megküzdeniük. Tudnak segíteni továbbá párkapcsolati gondokkal kapcsolatban is, vagy annak, aki egy jó beszélgetésre vágyik, mert magányos.

Munkájuk szükségességét mi sem mutatja jobban, hogy minden 30. percben hívás érkezik hozzájuk, hol egy aggódó szülő, hol egy éppen önmagát felfedező tinédzser, máskor pedig egy érintett, hozzátartozó kér tanácsot.

Tevékenységük ingyenes fenntartásához nélkülözhetetlen, hogy az LMBTQ-közösség támogassa adományaival a szervezetet, hogy ők továbbra is értünk/mellettünk dolgozhassanak.

15 kérdés, amit nem mersz feltenni egy transzneműnek

15 kérdés, amit nem mersz feltenni egy transzneműnek

Ezt a fontosságot látta meg Pusztai Olivér is, aki LMBTQ-nagykövetként a saját eszközeit is bevetve nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy az Információs és Lelkisegély Szolgálat részére, a működésük további biztosítására 4 millió forintot gyűjt össze. A Mr. Gay World harmadik helyezettje jelenleg is tárgyalásban van cégekkel, de saját vállalkozásán keresztül is segíti a nemes ügyet. Tervei között szerepel, hogy negyedévenként teljesen megújuló kollekciójával más és más LMBTQ-szervezetet támogatna.

"Nagykövetként nagyon fontosnak tartom, hogy segítsek az LMBTQ+ szervezeteknek amiben csak tudok, illetve növeljem a láthatóságát a csoportunknak. Azt hiszem ezzel a kollekcióval mindkettő célt el tudjuk érni. Ami nagyon fontos, hogy a befolyó összeg 100%-a vándorol a Háttér Társasághoz, azaz nekem ebből semmilyen üzleti hasznom nincsen. Egyszerűen örülök, hogy tudok segíteni azoknak, akik ennyire sokat tesznek a közösségünkért. Örülnék, ha a pólókat nem csak a Pride alkalmával viselnék az emberek. Igyekeztem olyan grafikákat kiválasztani, amiket az év bármely napján, nemi identitástól függetlenül felvehetnek és felhívhatják a figyelmet az LMBTQ emberekre, a nyitottságra és az elfogadásra. Remélem, hogy a társadalom és az LMBTQ csoport is fogékony lesz arra, hogy felelősséget vállaljanak és támogassák akár pénzzel, akár egy póló megvásárlásával azokat a szervezeteket, akik nap, mint nap keményen harcolnak, hogy jobb világban élhessünk!"- nyilatkozta Pusztai Olivér.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BzJI2Vjhc1p/" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> View this post on Instagram #8252;#65039;BREAKING NEWS#8252;#65039;az első merchandising kollekcióm már elérhető a @polomania_hu weboldalan. #linkabioban 25 grafika közül választhatod ki a neked legszimpatikusabbat, teheted össze a kedvenc pólódat szín és fazon alapján! Minden termék megvásárlásával a @hattertarsasag Lelkisegély és Információs Vonalát támogatod, akik rászoruló LMBTQ emberek és hozzátartozóinak segítenek nap, mint nap. Rendeld meg kedvenc mintádat és vonuljunk együtt a @budapestpride -on, adjunk láthatóságot az LMBTQ közösségnek az év minden napján, ne csak július 6-án! Legyél te is részese, hogy a társadalmunk egy nyitottabb és egy elfogadóbb közösség legyen! #me #budapest #hirdetés #mutimitcsinalsz #ig_magyarorszag #gaymodel #imagyar #gayfitness #instamagyar #gayhot #menwithstyle #oliverpusztai #mik #ikozosseg #ikozosseghungary #gay #gayman #instagay #gaymen #gayworld #gayisokay #happy #happiness #mrgayhungary #mrgayworld2019 #magyarinsta #magyarig #instahun #instakozosseg A post shared by #8226; #65328;u s z t a i #8226; O l i v é r #8226; (@oliver_pusztai) on Jun 25, 2019 at 11:27am PDT

Ők a divatvilág LMBTQIA-ikonjai

Ők a divatvilág LMBTQIA-ikonjai

Olivér és a Pólómánia cég közös együttműködésének gyümölcse a már megvásárolható pólók, melyek teljes bevételét a Háttér Társaságnak ajánlották fel. A pólók megvásárlásával te is támogathatod az Információs és Lelkisegély Szolgálatot, de adomány formájában is megteheted az alábbi elérhetőségen, ahol részletesen, több lehetőséget is találsz ha segíteni kívánsz: http://hatter.hu/hogyan-segithetsz/adomany.

Nézd meg a kollekció pár darabját kedvcsinálónak:


Galéria

Bezárás
2021.06.24.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője