Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

2022.október.6.

Sokszor hallani, hogy egy lakás vagy egy ház sosincs kész, és való igaz, hogy sokan állandóan variálgatnak egy kicsit, és ezt jól is teszik. Egy új függöny, vadabb szín az egyik falon, egy új kisasztal máris feldobja a lakást, ha pedig nagyobb átalakításban gondolkodsz, akkor sincs baj, mert ahhoz is tudunk mutatni kedvezményes kuponokat.

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?
Fotó: PressLoft/GLAMOUR

Jön a karácsony, és arról már írtunk, hogy a karácsonyi ajándékok egy részét beszerezheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményes kuponjaival, de a karácsony nem csak az ajándékokról szól, hanem a dekorációkról, legyen szó néhány karácsonyfadíszről, vagy akár egy ünnephez passzoló étkészletről. A Butlersben ezt el is intézheted és 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatsz az üzletekben és online is, és a Bonaminál is 20 százalék kedvezményt kapsz az egész kínálatra. Érdemes ezeket az üzleteket alaposan keresztül pásztázni, mert nem csak karácsonyra találsz kiegészítőket.

Szerezd be már most kedvezményesen a karácsonyi ajándékokat a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Építkezők, figyelem!

Ha építkezel, vagy építkezni fogsz, esetleg hamarosan indul a lakásfelújítás, és már pontosan tudod, hogy mi mindenre lesz szükséged, akkor irány a Praktiker, ha nincs a közelben, akkor sem kell aggódnod, mert online vásárlás esetén is él a 20 százalékos kedvezmény.

Bármelyik szobát berendezheted

Kanapét vagy nagyobb bútort szeretnél? Ebben is tudnak segíteni számodra a kedvezményes kuponok. Nézz szét a Butopea oldalán, ahol minden teljes árú termékre 20 százalék kedvezményt kapsz, a Belianinál pedig a százezer forint feletti termékeknél tudod használni a 20 százalékos kedvezményt. Nézz szét a Mömax üzleteiben is, akár online is tudsz böngészni és megrendelni azokat a bútorokat, amit szeretnél 20 százalék kedvezménnyel, és a Vasbútor kínálatát is érdemes átböngészned online. A babaszobát szeretnéd berendezni vagy kicsit feldobni? Semmi gond, a Childhome termékekre 20 százalék kedvezményt kaphatsz a márkaboltban, és különböző webáruházakban.

Nem is gondolnád, mennyit számít egy puha szőnyeg vagy egy egy új függöny!

Egy új szőnyeg az egész szoba hangulatát fel tudja frissíteni, ahogyan egy új függönnyel is meg tudod változtatni a helyiség hangulatát, amint hazaérkeztél a boltból. A Diego kínálatában nézz szét ehhez, mert darabszőnyegre, függönyre, karnisra és tapétára is 20 százalék kedvezményt kapsz. De ha ennél is eltökéltebb vagy, vagy úgy érzed, hogy szüksége lenne valamelyik szobának egy kis színfrissítésre, akkor az Oikos festéket ajánljuk, amelyeket 20 százalékkal olcsóbban tudsz most megvásárolni.

Növényekkel szebb a világ!

Az Oázis kertészetben már csak sétálgatni és élmény, de közben gyűjts össze magadnak új növényeket a lakásba, készülj fel már most a tavaszra és a virágokra, de otthoni és kerti kikapcsolódáshoz szükséges kiegészítő és dekorációs tárgyak között is válogathatsz.

Több GLAMOUR-napok kedvezmény:

Ez is érdekelhet

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói