A legjobb olcsó alapozók: csütörtöktől még kedvezményesebb áron a GLAMOUR-napokon!

Magasak az elvárásaink egy alapozót illetően. Egységesítse a bőrt, legyen építhető, feleljen meg a legújabb szépségnormáknak, tartson egész nap, és ami a legfontosabb: ne okozzon pattanásokat és bőrhibákat. Sokan azt gondolják, ez csak prémium kategóriás termékek esetében lehetséges, pedig jó néhány drogériás alapozó rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.

A legjobb olcsó alapozók: csütörtöktől még kedvezményesebb áron a GLAMOUR-napokon!
Fotó: GLAMOUR

Most, hogy már az időjárás is engedi, hogy több sminket hordjunk, mint a kánikulában, újra fókuszba kerül az alapozók témaköre. Mindannyian szeretnénk egy olyan termékkel gazdagítani a készletünket, ami minden elvárásunknak megfelel. Szerencsére napjainkra rengeteg drogériás alapozót felruháztak olyan tulajdonságokkal, amik tökéletesen kielégítik az igényeket. A következő válogatásunkban összeszedtünk neked néhány, mindenki számára elérhető alapozót, október 6-tól 9-ig pedig GLAMOUR kuponnal a Rossmann üzleteiből még kedvezőbb áron landolhat a neszesszeredbe!

2022 GLAMOUR-napok: íme a legjobb szempillaspirálok, amiket kedvezményesen szerezhetsz be

A tökéletes választás

Amikor alapozót választunk, fontosak bizonyos kritériumok: nem szívesen adunk ki pénzt egy olyan termékért, ami nem működik jól a bőrünkkel, vagy éppen nem olyan végeredményt nyújt, mint amit vártunk tőle. Legelőször ismerd meg a bőrödet! Ha zsíros, problémás típusba tartozol, akkor számodra egy mattító alapozó lesz a legjobb alternatíva, de ha száraz és vízhiányos, egy hidratáló, esetleg ápoló összetevőket tartalmazó termék mellett tedd le a voksod! Amennyiben normál bőrtípussal rendelkezel, ízlésednek megfelelően választhatsz attól függően, hogy milyen végeredményt szeretnél elérni. Persze például a zsíros bőrtípusúaknak is megvan a lehetőségük az egészségesen ragyogó arcbőr elérésére, csak más készítményeket is be kell vetniük, mint például egy krémes állagú highlightert.

[object Object]

Melyik szín legyen?

Talán ez az egyik legkényesebb téma az alapozókat tekintve. Ha az arcbőr, a nyak és a dekoltázs színe eltér egymástól, mindig a nagyobb felülethez igazítjuk az alapozó választást. Ha nem, a legegyszerűbb a jól bevált, klasszikus módszerhez folyamodni. Tégy egy pöttyöt a teszterből az áll vonalára az arcod oldalán, és alaposan dolgozd el! Akkor lesz könnyed, természetes a végeredmény, ha sem a nyakadtól, sem az arcodtól nem tér el az árnyalat. Mindig meg kell nézni természetes fénynél, ugyanis a mesterséges fények csalókák lehetnek. Amikor alapozót vásárolsz, sose viselj sminket, a teszt a lealapozott bőrön nem működik!

Jöjjön a Shoppingünnep! Minden, amit tudnod kell a 2022-es őszi GLAMOUR-napokról

Jönnek a GLAMOUR-napok!

Október 6-9. között újra GLAMOUR-NAPOK! Az októberi magazinban és a GLAMOUR Univerzum applikációban több mint 400 kupon vár 20-50% kedvezménnyel.

Készüljetek fel előre, gondoljátok át a beszerzéseket, legyetek ökotudatosak, válasszatok hosszú távra, részesítsétek előnyben az ökotudatosan készített darabokat, termékeket, és annak, amit már nem használtok, keressetek gazdát! A GLAMOUR-napok nem a fölösleges dolgok vásárlásáról szól, hanem segít neked kedvezménnyel megvásárolni azt, amire egyébként is szükséged van!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói