Mit éreztek a nyertesek, amikor megkapták a GLAMOUR Women of the Year díjat?

2019.március.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Idén 11. alkalommal, nőnapon rendeztük meg a GLAMOUR Women of the Year gálát. Nehéz lett volna előre megmondani, hogy a sok értékes jelölt közül melyik kategóriában, ki veszi majd át a díjakat.

A GLAMOUR Women of the Year 2019 nyertesei
A GLAMOUR Women of the Year 2019 nyertesei
Fotó: GLAMOUR

11 éve jelölték, ma díjat kapott: Ők a GLAMOUR Women of the Year 2019 nyertesei

11 éve jelölték, ma díjat kapott: Ők a GLAMOUR Women of the Year 2019 nyertesei

Az év vállalkozója díját Tomán Szabina nyerte el az idén, nem csoda, hogy hatalmas volt az öröm a sikeres Toman Diet kifejlesztőjénél.

Tomán Szabina Az év vállalkozója
Fotó: GLAMOUR

"Nem is számítottam rá, hogy nyerni fogok, hiszen most először jelöltek erre a díjra, úgyhogy most szárnyalok az örömtől. Ahogy láttam, nagyjából mindenki a harmadik jelölése után kapott csak díjat, úgyhogy nem is reménykedtem benne, de amikor megkaptam a díjat, annyira izgatott lettem, hogy hirtelen el is felejtettem, mit akartam volna mondani", mesélte nevetve Szabina

Az év közösségimédia szereplője 2019-ben Annoni Zita lett, aki tényleg abszolút nem számított rá, hiszen nemcsak a korábbi jelölései miatt, hanem a korkülönbség miatt sem gondolta volna, hogy az olvasók rá szavaznak majd a legtöbben.

Annoni Zita Az év közösségimédia-sztárja
Fotó: GLAMOUR

"Engem még 11 évvel ezelőtt jelöltek először, akkor még A legjobban öltözött nő kategóriában, akkor ugye még nem volt social media. A velem egy kategóriában induló lányokat mind ismerem, fiatal nagyon tehetséges csajszik, szerintem sokkal intenzívebbek a közösségi médiában, mint én, úgyhogy én azt hittem, majd valamelyikük viszi el a díjat, de amint a színpadon is mondtam, úgy tűnik, előre engedték az idősebbet, de jövőre jönnek ők is, ebben biztos vagyok", mondta Zita nagy mosollyal az arcán.

Végül azonban Az év énekesnője Dallos Bogi, aki szintén nem először ült a jelöltek között. Bogi köszönőbeszédében kiemelte a családját és egy vicces, de érzelmes történetet is elmesélt apukájáról, aki mindig bíztatta, hogy énekeljen. Valószínűleg csak keveseknek nem szökött könny a szemébe, amikor az énekesnőt hallgatta.

Dallos Bogi Az év éneksnője
Fotó: GLAMOUR

″Annyi tehetséges énekesnő volt jelölve idén is, hogy egyáltalán nem gondoltam rá, hogy én nyerhetek. Még amikor kimondták a nevem, akkor sem fogtam fel. Amikor felmentem a színpadra és láttam a szüleimet, felidéződött bennem az egész út, amit bejártam egészen a kezdetektől. Nekem ez most nagyon sokat jelent. Azt gondolom ez egy jó visszajelzés, hogy az emberek tudnak azonosulni a dalaimmal, szeretik azokat és az őszinteségemet. Ez egy hatalmas visszaigazolás, mivel sokszor éreztem, hogy abba akarom hagyni, de ez most rengeteg erőt ad, hogy menjek előre és fejlődjek″- mondta Bogi.

Micsoda partihangulat volt az idei Women Of The Year gálán!

Micsoda partihangulat volt az idei Women Of The Year gálán!

Az év divattervezője címet idén Sármán Nóra nyerte el, akit már harmadszorra jelöltek ebben a kategóriában. Nóri elmondta, hogy nagyon örült a díjnak, de új kollekciójáról is mesélt egy kicsit.

Sármán Nóra Az év divattervezője
Fotó: GLAMOUR

"Nagyon sokszor jelöltek, és ennek mindig elképesztően örültem, nagyon szeretek a Glamourral dolgozni. És most nagyon örülök, mert eddig úgy voltam vele, hogy vagy nyerek vagy nem, de idén már nagyon vágytam rám. Valószínűleg ezután szétposztolom az Instagramot azzal, hogy nyertem. Most fogom elkezdeni tervezni az új kollekciót, ami az év legjobb része számomra, úgyhogy azt már nagyon várom. Ehhez most nyugalom kell most, kicsit el kell vonulnom, hogy egyedül legyek, ezért elmegyek vidékre. Az új kollekcióban alkalmi és esküvői ruhák lesznek majd" - mondta Nóri.

Minden szett a Women of the Year gáláról - Így partiztak a sztárok

Minden szett a Women of the Year gáláról - Így partiztak a sztárok

Az év színésznője Döbrösi Laura lett, aki nagyon meglepődött, de ezzel egyidejűleg nagyon örült a díjnak.

Döbrösi Laura Az év színésznője
Fotó: GLAMOUR

"Sokkal jobban örülök, mint hittem, hogy örülnék, ha megnyerném. Hálás vagyok az embereknek, mert ezt mégis csak ők döntötték el. Eddig is tudtam, hogy szeretem a rajongóimat, de most már még jobban imádom őket. Tényleg megtisztelő, ugyanis nagyon erős volt a kategória, jó mezőny volt. Esélyesebbnek tartottam a Szamosi Zsófit vagy Jordán Adélt, akik szupernők hozzám képest. De nagyon hálás vagyok és gratulálok a többi jelöltnek és győztesnek, és köszönöm a Glamournak és az összes olvasónak, és minden ismerősömnek, aki rám szavazott" - mondta Laura.

Az év hősnőjének teljes beszéde a GLAMOUR Women of the Year gálán

Az év hősnőjének teljes beszéde a GLAMOUR Women of the Year gálán

Az év lakberendezője díját Zai Viktória vitte el, akit teljesen meglepett a hír, hiszen mivel már többször is jelölték, nem számított rá, hogy idén majd meg is kapja ezt az elismerést az olvasóktól.

Zai Viki Az év lakberendezője
Fotó: GLAMOUR

<"Nagy meglepetés volt, kicsit úgy éreztem, hogy most vagy soha, volt egy olyan érzésem, hogyha ez most sem sikerül, akkor valami nincs rendben, de nagyon örülök, hogy végre összejött. Úgy látszik ez egy ilyen nap, hiszen többünket is harmadszorra jelöltek", mondta nevetve Viki.

Az év hősnője minden évben különleges díjnak számít, már csak azért is, mert a GLAMOUR szerkesztői adják oda egy bizonyos szervezet, alapítvány vezetőjének, akit nagyra tartunk. Idén ezt az elismerést Miklós Melinda, a Nyitottak vagyunk ügyvezetője kapta.

Miklós Melinda, Nyitottak vagyunk
Fotó: GLAMOUR

"Ha az ember ennyi embernek beszélhet arról, amit csinál, és közben olyan támogatás van mögötte, mint amit ez a díj is képvisel, arra már csak felkészülni is izgalmas, benne lenni pedig csodálatos", mondta Melinda.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője