Ez a halloweeni film illik hozzád a horoszkópod alapján

2021.október.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Pár nap és itt a Halloween, az üzletekben pedig már minden narancssárga és fekete színekben pompázik. Itt az ideje, hogy beszerezd a legmenőbb jelmezt vagy éppen nekiállj szervezni az éves beöltözős bulidat. Ennek ellenére, ha idén kicsit lazábbra szeretnéd venni a Halloweent, akkor egy filmezős este a legjobb megoldás.

Ez a halloweeni film illik hozzád a horoszkópod alapján
Fotó: Rexfeatures

Ha a csillagjegyed alapján döntöd el, mikor kezdeményezz a kiszemeltednél vagy éppen, hogy kedvenc filmed melyik karaktere lennél, akkor most jó hírünk van, mivel csillagjegyed alapján a tökéletes halloweeni filmet is ki tudod választani.

Kos: Átkozott boszorkák

Fotó: Rexfeatures

Erős akaratú Kosként imádni fogod ezeket a modern boszorkány, akiket Sandra Bullock és Nicole Kidman alakít. Vakmerő, független nők kezükbe veszik az irányítást, mindezt a 90-es évek divatjával, valamint Stevie Nicks és Faith Hill zenéjével megfűszerezve. Egy Kos nem is kívánhatna többet, mint a történetet a testvérpárról, akik egy varázslatos kis városba születtek. Ráadásként még egy erőszakos pasitól is megszabadulnak a film során!

Bika: Karácsonyi lidércnyomás

Fotó: Rexfeatures

Egy Bikának a Halloween nem szólhat másról, csakis egy jó filmről. Vagy háromról. Szerencsére itt a megoldás Tim Burtonnel. A Halott menyasszony és a Coraline mellé tökéletes választás zseniálisan megírt és animált Karácsonyi lidércnyomás. Ha pedig mégis kimerészkednél valamelyik buliba, az egyik szereplőnek be is tudsz öltözni.

Ikrek: Csiribí-csiribá

Igen-igen, az Ikreknek egy olyan film a megfelelő, ami a kettős természetükről szól. A teljesen különböző személyiségű Tia és Tamera Mowry Coventry varázslatos királyságában él, de születésüknél szétválasztották őket és különböző családokhoz kerültek. Végül a 21. szülinapjukon találkoznak, amikor is felfedezik erejüket és összefogva mentik meg királyságukat a gonosztól. Izgalmasnak ígérkezik!

Rák: Casper

Ez a édes történet egy aranyos, de magányos szellem és a 13 éves Kat történetéről szól, aki nem mellesleg egy paranormális jelenségeket kutató pszichológus lánya. Amikor a nő megörökli a hatalmas villát, amiben Casper lakik, Kat segít neki megvédeni otthonát és közben rengeteg titkot fedez fel a múltból. Készítsd a zsepiket, kedves Rák, ennél több nem is kell egy jó síráshoz.

Oroszlán: The Rocky Horror Picture Show

Fotó: Rexfeatures

A legtökéletesebb Oroszlán-film, mi is lenne más mint a The Rocky Horror Picture Show. Ebben a musicalben egy friss házaspárt ejt rabul az őrült tudós, Dr. Frank N. Furter otthona. Az Oroszlánokat általában feltűnőségükről és drámai viselkedésükről jegyzik meg mások, úgyhogy biztosan élvezni fogják az interaktív és mozgalmas rituálét, amit a film kínál. Ha még extrább programot szeretnél, rendezz egy tematikus filmes estét és kérd meg a barátaidat, hogy ők is öltözzenek be.

Szűz: Hókusz-pókusz

Fotó: Rexfeatures

A Szüzek imádják a tökéletességet és mindent meg is tesznek érte, ami miatt néha akár hiúnak is tűnhetnek. Ebben a filmben Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy alakítja a Senderson testvéreket, akik amúgy a 17. századi salemi boszorkányok közül valók, de Halloween estéjén megidézték őket. Azért, hogy visszaszerezzék és megtartsák fiatalságukat, a boszorkányok a salemiek leszármazottjaiból próbálják kiszívni az életet. Mi fog az útjukba állni? Nézd meg te is és megtudod.

7 halloweeni manikűr, hogy neked legyen a legmenőbb a körmöd a hó végi bulin

7 halloweeni manikűr, hogy neked legyen a legmenőbb a körmöd a hó végi bulin



Mérleg: Zakkant Halloween

Fotó: Rexfeatures

Ezért a halloweeni romantikus vígjátékért ki más lenne oda, mint az örökké flörtölő Mérlegek. Főszerepben Victoria Justice és Thomas Mann (Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni) látható. Wren egy nagyon okos végzős lány, akinek a suli legmenőbb pasija üzen. Ez lesz minden bonyodalomnak az oka, hiszen úgy eltereli a lány figyelmét, hogy még a kisöccsét is elhagyja a sok beöltözött jelmezes között. Ahhoz, hogy megtalálják őt, legjobb barátnője és két nagyon különc fiú segítségét kéri.

Skorpió: Bűvölet

A rejtélyeket imádó Skorpió kedvenc ünnepe a Halloween és mi passzolna hozzá jobban, mint a 90-es évek fantasy-ja. Sarah-t, a nagyon problémás lányt áthelyezik egy Los Angeles-i katolikus iskolába. A lánynak emellett, ha nem lenne elég baja kiderül, hogy telekinetikus ereje van. Szerencsére hamar összebarátkozik egy csapattal, akik imádják a természetfeletti dolgokat. A lányok végül közösen elkezdenek ellenségekre és idegenekre átkokat szórni. Eléggé rejtélyesnek hangzik.

Nyilas: Boszorkányváros

Fotó: Rexfeatures

Nyilasként mindig a kalandokat keresed, úgyhogy ez a film tuti választás lesz neked. A 13. szülinapján Marnie Piper felfedezi, hogy ősi boszorkányok leszármazottja. Ennek hallatán persze, hogy többet akar megtudni és teljesen elköteleződik az ügy feltárása iránt. Ehhez még a nagymamáját is elkezdi követni unalmasnak tűnő kisvárosába, ahol kiderül, hogy vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok és hozzájuk hasonló természetfeletti lények élnek békésen egymás mellett, addig amíg az ott élők titokzatosan el nem tűnnek.

Bak: Addams Family

Fotó: Rexfeatures

Tudjuk, hogy sokszor hidegnek és kegyetlennek tűnsz mások szemében, hiszen mindig megmondod, amit gondolsz. De ez nem az ő hibájuk, a sötét humor és az őszinteség az, ami téged jellemez. Pont ezek miatt a Bakoknak az Addams Family ikonikus és közismert története a megfelelő.

Vízöntő: Beetlejuice – Kísértethistória

Fotó: Rexfeatures

Mivel téged a kreativitás jellemez a leginkább, értékelni fogod ezt a furcsa szürreális vígjátékot. A történetben a nemrég elhunyt pár találkozik a furcsa zöldhajú szörnnyel, Beetlejuice-szal és az ő segítségével próbálják elijeszteni a házuk új lakóit. Ennek persze kiderül, hogy megvan az ára.

Ez az Olsen-ikres film illik hozzád a horoszkópod alapján

Ez az Olsen-ikres film illik hozzád a horoszkópod alapján



Halak: Ollókezű Edward

Fotó: Rexfeatures

Ollókezű Edward története egy különc, félemberről szól, akinek feltalálója meghalt, mielőtt kezeket alkothatott volna kreálmányának. Évekig egyedül élt egy sötét, elhagyatott otthonban, egészen addig, amíg egy kedves hölgy meg nem hívja őt saját otthonába. Tudjuk, hogy milyen érzékeny tudsz lenni, úgyhogy imádni fogod ezt a kicsit sem tipikus tündérmesét.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője