Mindenmentes farsangi fánk, ahogy te szereted

Szerencsére ma már nem kell lemondanod az édes élvezetekről azért, mert valamilyen ételérzékenységed van. Az alábbi variáció tökéletes alternatíva lehet, ha nem akarsz lemaradni a farsangi fánk adta élvezetekről.

Mindenmentes farsangi fánk, ahogy te szereted
Fotó: Shutterstock

Mentes fánk

Hozzávalók: 40 deka gluténmentes liszt, 3 deci kókusztej, 3 evőkanál eritrit,1 csomag gluténmentes sütőpor, 1 citrom reszelt héja, 1 csipet só, 2 teáskanál útifűmaghéj, olaj, cukromentes lekvár vagy mogyorókrém, gyümölcs

Így készítsd el:

Futtasd fel a tejben az élesztőt, majd tíz perc letelte után, tedd a többi alapanyaggal egy tálba és dolgozd jól össze. Hagyd legalább fél órát pihenni, amikor letelt az idő, nyújtsd ki egy lisztezett deszkán. Formálj korongokat és pihentesd a tésztát további tíz percig. Süsd ki a fánkokat forró olajban. Fogyaszd cukormentes lekvárral, mogyorókrémmel, pudinggal, gyümölccsel

Ez is érdekelhet

Mi az orgazmusdiéta - evéssel az szexuális örömért?

Mi az orgazmusdiéta - evéssel az szexuális örömért?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma találsz valakit, aki elismeri tehetségedet - Egymondatos horoszkóp: március 5. péntek

Ma találsz valakit, aki elismeri tehetségedet - Egymondatos horoszkóp: március 5. péntek

Divat

Limited edition: egy táska, amelyet a hullámok inspiráltak

Limited edition: egy táska, amelyet a hullámok inspiráltak